Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Νέο αυτοκινούμενο σύστημα αντιμέτρων από την Κίνα

Το κινεζικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV-7 παρουσίασε ένα νέο αυτοκινούμενο σύστημα αντιμέτρων που ανέπτυξε η Κίνα και εντάχθηκε σε υπηρεσία από τον Κινεζικό Στρατό.
Στο σχετικό video παρουσιάστηκαν δύο (2) τροχοφόρα οχήματα (6 x 6), έκαστο με δύο (2) κάλαθους ρουκετών των 36 σωλήνων έκαστος (συνολικά 72 σωλήνες). Το σύστημα εκτοξεύει καπνογόνες ρουκέτες ή ρουκέτες αντιμέτρων σε μέγιστη απόσταση 6 χιλιομέτρων. Οι καπνογόνες ρουκέτες παράγουν προπέτασμα καπνού, πυκνό και με μεγάλη χρονική διάρκεια, ενώ οι ρουκέτες αντιμέτρων παράγουν προπέτασμα αερολυμάτων με σκοπό την άρνηση της ηλεκτρονικής αναγνώρισης και τη μείωση της αποτελεσματικότητας των συστημάτων καθοδήγησης πυραύλων.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις