Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020

Οι Τούρκοι έβγαλαν αιφνιδιαστικά το Barbaros αντί του Oruc Reis - Κινείται προς άγνωστο προορισμό

Οι Τούρκοι έβγαλαν αιφνιδιαστικά το Barbaros αντί του Oruc Reis - Κινείται προς άγνωστο προορισμό
Την ώρα που το Oruc Reis παραμένει αγκυροβολημένο στην Αττάλεια, απέπλευσε, προς άγνωστη κατεύθυνση, το άλλο ερευνητικό των Τούρκων, το Barbaros.


Σύμφωνα με το στίγμα του,στο marinetraffic, το Barbaros απέπλευσε από το Tasucu, ένα λιμάνι που βρίσκεται απέναντι από το Ριζοκάρπασο.


Το Barbaros δεν έχει απομακρυνθεί πολύ από τις τουρκικές ακτές και κινείται με ταχύτητα 8 κόμβων.

Μέχρι στιγμής το πλοίο έχει πορεία προς την Κύπρο αλλά παρακολουθείται από τα ελληνικά Επιτελεία, καθώς κανείς δεν αποκλείει μία αιφνιδιαστική κίνηση των Τούρκων και πραγματοποίηση ερευνών στην ελληνική ΑΟΖ, αφού ο τελικός προορισμός του πλοίου δεν είναι γνωστός.

Κατά τ΄ άλλα η επιφυλακή του ελληνικού Στόλου παραμένει, παρά την απόσυρση αρκετών ναυτικών μονάδων από την περιοχή μεταξύ Ρόδου-Καστελόριζου. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τις 2 Αυγούστου η παράνομη Navtex των Τούρκων παραμένει σε ισχύ. Ακόμη και μετά από την εκπνοή της Navtex πάντως δεν μπορεί κανείς να πει ότι θα υπάρξει ηρεμία στα ελληνοτουρκικά.ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις