Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020

Οι Τούρκοι στέλνουν στο Αιγαίο στόλο αλιευτικών! Εικόνα από τα Στενά

Στον χάρτη ο στόλος περίπου 150 τουρκικών αλιευτικών την ώρα που πλέουν στα Στενά. Προορισμός το Αιγαίο!
Όλοι μαζί για ψάρεμα; Μοιάζει με οργανωμένο σχέδιο…

Το καθεστώς Ερντογάν μας μετρά ,μας βρίσκει πάντα ανεκτικούς και μας “παίζει”. Χωρίς καν να χρησιμοποιεί στρατιωτικά μέσα.

Τις τελευταίες ημέρες γράφαμε διαρκώς για τα τουρκικά αλιευτικά των 30 μέτρων που δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν δήθεν το αιγαιοπελαγίτικο μελτέμι…Κάποιοι και μεταξύ αυτών και το Λιμενικό Σώμα έσπευσαν να υιοθετήσουν αυτή τη δικαιολογία… Τα τουρκικά αλιευτικά έμειναν 5 μέρες στη Μύκονο! Στη συνέχεια άλλα αλιευτικά των Τούρκων “κύκλωσαν” το Φαρμακονήσι!


Τώρα έχουμε τον…τουρκικό αλιευτικό στόλο να πλέει προς το Αιγαίο.

Κατά τ΄ άλλα όλα καλά! Σπεύδουμε να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις εντολές των Γερμανών που θέλουν να μας σύρουν σ΄ έναν άνευ όρων διάλογο με την Τουρκία, περιμένουμε μάταια τους Αμερικανούς και είμαστε έτοιμοι να τινάξουμε στον αέρα τη μοναδική ρεαλιστική αυτή τη στιγμή συνεργασία με τους Γάλλους…
Η εικόνα από το marinetrafficΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις