Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

NEA MOΔΑ;;;; Οργή για τις νεαρές Ελληνίδες που τσιτσιδώνονται σε δημόσιους χώρους

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα της «Espresso» για τις καλλίγραμμες νεαρές Ελληνίδες που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα καθώς τσιτσιδώνονται σε πολυσύχναστα σημεία
της Αθήνας, ακόμα και μπροστά σε εκκλησίες ή σε χώρους όπου βρίσκονται ανήλικα παιδιά.
Το τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας «έσπασε» από οργισμένους πολίτες, οι οποίοι, βλέποντας τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που αποτύπωναν το απόλυτο ξεπεσμό των κοριτσιών της «διπλανής πόρτας», αναρωτιόνταν επίμονα για ποιον λόγο δεν παρεμβαίνουν άμεσα οι αστυνομικές Αρχές να τις «μαζέψουν», βάζοντας τέλος στο αισχρό στριπτίζ.
Αλλωστε, το να βγάζεις στη φόρα τα απόκρυφα σημεία του σώματός σου μέσα σε σούπερ μάρκετ, εμπορικά κέντρα, καταστήματα παιχνιδιών, ακόμα και σε σχολεία και σε εκκλησίες για να εξασφαλίσεις μια χούφτα ευρώ αποτελεί αδίκημα.
Ετσι, δημιουργείται εύλογα το ερώτημα γιατί ως σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως αντίδραση από τις αρμόδιες Αρχές για τις βλάσφημες νεαρές που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο και εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθερες για να φωτογραφίζονται μπροστά σε δεκάδες περαστικούς κάθε ηλικίας, χωρίς ίχνος σεβασμού και ντροπής.
Οπως αποκάλυψε η εφημερίδα, ο μόνος στόχος τους είναι να φέρουν σε πέρας την «αποστολή» τους, ώστε να κυκλοφορήσουν φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο και να γεμίσουν την τσέπη τους με μερικά ευρώ!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις