Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020

Εικόνες με το τουρκικό ερευνητικό Oruc Reis ανοιχτά της Αττάλειας (video)

«Το πλοίο βρίσκεται αγκυροβολημένο και συνοδεύεται από δύο τουρκικές φρεγάτες»

Ανοιχτά του λιμανιού της Αττάλειας βρίσκεται αγκυροβολημένο το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis, χωρίς να έχει μετακινηθεί καθόλου από την θέση
του το τελευταίο 24ωρο, μετά την έκδοση της τουρκικής Navtex για την δέσμευση περιοχών νοτιοανατολικά του Καστελορίζου και εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Όπως αναφέρει η Hurriyet, το Oruc Reis συνοδεύεται από δύο φρεγάτες του τουρκικού στόλου.

Στο Twitter τουρκικοί λογαριασμοί έχουν αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες, που δείχνουν το τουρκικό ερευνητικό πλοίο, το οποίο σύμφωνα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα διενεργήσει έρευνες νοτιοανατολικά της Κρήτης, να βρίσκεται ακινητοποιημένο έξω από το λιμάνι της Αττάλειας.
Εν τω μεταξύ οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τηρούν στάση αναμονής, έχοντας λάβει ξεκάθαρες διαταγές για τον τρόπο που θα αντιδράσουν σε περίπτωση που το Oruc Reis βγει από το λιμάνι της Αττάλειας και εισέλθει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις