Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020

Πάτρα: Άφησε μόνα στο σπίτι τα τρία ανήλικα παιδιά της για να πάει στην Αθήνα

Σε βάρος της μητέρας σχηματίστηκε δικογραφία - Προσωρινά τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε παιδιατρική κλινική νοσοκομείου


Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα η είδηση ότι μια μητέρα εγκατέλειψε τα τρία ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 10, 8 και 5 ετών και έφυγε για την Αθήνα.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών έχει σχηματίσει δικογραφία για έκθεση σε βάρος της αλλοδαπής γυναίκας. Σύμφωνα με την δικογραφία, με την πράξη της αυτή έθεσε σε κίνδυνο την ζωή και την σωματική ακεραιότητα των ανήλικων τέκνων της.

Τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν, προσωρινά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σε παιδιατρική κλινική νοσοκομείου, προκειμένου να φιλοξενηθούν μέχρι να βρεθεί κατάλληλος χώρος για την περαιτέρω φιλοξενία τους, σύμφωνα με το Mega.Η διερεύνηση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε έπειτα από τηλεφωνική ενημέρωση του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις