Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020

Προετοιμάζεται για πόλεμο ο Σίσι: Αγοράζει K-300P Bastion-P από την Ρωσία


Το απόλυτο όπλο στα χέρια της Αιγύπτου
OΣτρατάρχης Σίσι αιφνιδιάζει την Τουρκία, καθώς βάζει στην ''πολεμική
μηχανή'' της Αιγύπτου το απόλυτο όπλο. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως το Κάιρο ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα στην Α. Μεσόγειο. 


Σύμφωνα με ρωσικές πηγές, οι αιγυπτιακές ένοπλες δυνάμεις θα αγοράσουν το ρωσικό σύστημα επακτίου αμύνης K-300P Bastion-P, με σκοπό τη διασφάλιση της επιτυχούς άμυνας/αποτροπής στις ακτές και τα πεδία φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο, αλλά και φυσικά ταυτόχρονα οι τουρκικές βάσεις στη Λιβύη θα έχουν ''κλειδωθεί'' από το πυραυλικό σύστημα.     

Το ρωσικό πυραυλικό σύστημα επάκτιας άμυνας K-300P Bastion-P μπορεί να κτυπήσει σκάφος επιφανείας σε μια απόσταση άνω των 350 χλμ. πετώντας σε ύψος 14.000 μέτρων και με ταχύτητα 2,5 mach.

Η κάθε πυροβολαρχία διαθέτει 24 βλήματα και μπορούν να εκτοξευτούν με ρυθμό ένα βλήμα ανα 2,5 δευτερόλεπτα. Το σύστημα μπορεί να τεθεί σε λειτουργία από την στιγμή που ειδοποιηθεί και βρίσκεται σε κίνηση μέσα σε 5 λεπτά. 

Όπως αναφέρουν τα Ρωσικά ΜΜΕ, η Αίγυπτος εξοπλίζεται ενόψει εξελίξεων στη Λιβύη. Το Κάιρο επισπεύδει τις διαδικασίες καθώς πριν λίγες ημέρες ο αρχηγός του τουρκικού πολεμικού ναυτικού πήγε ερσπευσμένα στη Λιβύη, με βασικό σκοπό τις διαπραγματεύσεις για μόνιμη στρατιωτική εγκατάσταση της Τουρκίας στη χώρα, μέσω της δημιουργίας δύο βάσεων.

Ο Αντνάν Οζμπάλ συναντήθηκε με λίβυους στρατιωτικούς αξιωματούχους στη ναυτική βάση Μουσέτα (Ebu Sitte). Οι βάσεις αυτές θα επισημοποιήσουν την μετατροπή της βορειοαφρικανικής χώρας σε τουρκικό προτεκτοράτο, ενώ θα αποτελούν άμεση στρατιωτική απειλή για Ελλάδα και Αίγυπτο, και γι' αυτό εκτιμάται πως η αναβάθμιση της σύγκρουσης σε γενικευμένη σύρραξη θα λάβει χώρα πολύ πριν υλοποιήσουν τα άνομα σχέδιά τους οι Τούρκοι.


Египет получит российские комплексы «Бастион» на фоне событий в Ливии topcor.ru/15385-egipet-p


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις