Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020

Ρώσοι μισθοφόροι ακροβολίζονται στη Σύρτη - Ο Ερντογάν στέλνει εσπευσμένα C-130 με τζιχαντιστές στη Μισράτα


Δείτε εικόνες
Έντονη κινητικότητα παρατηρείται εδώ και ώρες στη Λιβύη. Ο Ερντογάν στέλνει συνεχώς ενισχύσεις με μεταγωγικά αεροσκάφη, τα οποία ''ξεφορτώνουν'' Τούρκους στρατιώτες και οπλισμό στη Μισράτα.Την ίδια στιγμή, η Άγκυρα έστειλε εκατοντάδες μισθοφόρους -που μόλις στρατολόγησε- στην Σύρτη στη Λιβύη για να πολεμήσουν μαζί με τις δυνάμεις της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA) εναντίον του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) του στρατηγού Χαλίφα Χάφταρ, ανέφερε το Παρατηρητήριο της Συρίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Η Τουρκία έστειλε 400 μισθοφόρους στη Λιβύη την περασμένη εβδομάδα, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των Σύρων μισθοφόρων στη Λιβύη σε 16.500, δήλωσε ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου, Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν.

Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε την περασμένη Πέμπτη από το Πεντάγωνο ανέφερε ότι η Τουρκία έστειλε από 3.500 ως και 3.800 Σύρους μισθοφόρους για να υποστηρίξει το GNA τους τρεις πρώτους μήνες του έτους.

Μέσα σε όλα αυτά, σε φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, Ρώσοι μισθοφόροι της ομάδας Wagner, ακροβολίζονται σε θέσεις ''κλειδιά'' στη Λιβύη. 

Μάλιστα εδώ και λίγα λεπτά ένα μεγαλό κονβόι με μισθοφόρους έφθασε στη Σύρτη.

Όπως φαίνεται όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη σύγκρουση, η οποία ενδιαφέρει έμεσα και την Ελλάδα, καθώς τυχόν νίκη του Ερντογάν, θα σημαίνει ταυτόχρονα και στρατηγική περικύκλωση της Ελλάδας.
.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις