Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Σάμος: Επίθεση από παράνομους μετανάστες δέχτηκαν ο δήμαρχος & κάτοικοι του νησιού!

Σάμος: Επίθεση από μεθυσμένους παράνομους μετανάστες δέχτηκαν ο δήμαρχος & κάτοικοι του νησιού!
Επίθεση από μεθυσμένους αλλοδαπούς δέχθηκε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γεώργιος Στάντζος, αργά το απόγευμα της Τρίτης στην
πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα Αφρικανών βρίσκονταν στην πλατεία υπό την επήρεια αλκοόλ, με συνέπεια στο σημείο να σπεύσουν άνδρες της ΟΠΚΕ, οι οποίοι τους ζήτησαν να φύγουν. Με την αναχώρηση της αστυνομίας, οι μετανάστες επέστρεψαν και αυτήν τη φορά εκτός από την κατανάλωση αλκοόλ, άρχισαν να παρενοχλούν κάποιους περαστικούς.

Στο σημείο έτυχε να βρίσκεται ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, ο οποίος βλέποντας την κατάσταση, τους πλησίασε και τους ζήτησε να απομακρυνθούν. Ωστόσο, οι Αφρικανοί άρχισαν να τον αποκαλούν «φασίστα» και να τον σπρώχνουν, ρίχνοντάς τον στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο.
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΗΓΗ ΜΑΣ:
Επεισόδιο μεταξύ του δημάρχου Ανατολικής Σάμου, Γεωργίου Στάντζου και ομάδας λαθρομεταναστών σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης, στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη, στην παραλιακή της πόλης.
Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα Αφρικανών βρίσκονταν στην πλατεία υπό την επήρεια αλκοόλ, με συνέπεια στο σημείο να σπεύσουν άνδρες της ΟΠΚΕ, οι οποίοι τους ζήτησαν να φύγουν.
Με την αναχώρηση της αστυνομίας, οι λαθρομετανάστες επέστρεψαν και αυτήν τη φορά εκτός από την κατανάλωση αλκοόλ, άρχισαν να παρενοχλούν κάποιους περαστικούς.
Στο σημείο έτυχε να βρίσκεται ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, ο οποίος βλέποντας την κατάσταση, τους πλησίασε και τους ζήτησε να απομακρυνθούν.
Ωστόσο, οι Αφρικανοί άρχισαν να τον αποκαλούν φασίστα και να τον σπρώχνουν, ρίχνοντάς τον στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο.
Σχόλιο για το χθεσινό επεισόδιο μεταξύ του δημάρχου Ανατολικής Σάμου και ομάδας μεταναστών εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου.
Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, «ήρωας» και πάλι θλιβερού επεισοδίου με πρόσφυγες σε κεντρικό σημείο της πόλης, καλό θα ήταν αντί να παριστάνει τον σερίφη, να στρέψει το μένος του στην κυβέρνηση και την Ε.Ε, απαιτώντας τον απεγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών από το νησί και το κλείσιμο όλων των κέντρων – φυλακών. 
Αυτό που πρέπει να παλέψει ο λαός της πόλης και όλοι οι Σαμιώτες είναι: Κατάργηση- κλείσιμο τώρα του ΚΥΤ στο Βαθύ, να σταματήσει και να ξηλωθεί η κατασκευή της φυλακής στου Ζερβού, να απεγκλωβιστούν άμεσα οι πρόσφυγες και μετανάστες από τα νησιά και τη χώρα
Τα συμπεράσματα στην Κρίση σας


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις