Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΝ... Αρχισυντάκτης Γενί Σαφάκ : «Εμείς είμαστε οι Σελτζούκοι - Αρχίζει η ανερχόμενη εποχή της Τουρκίας»

ΠΑΛΙ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΛ... ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΑΝ... Ε ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ Ή ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΥΤΑρ\ΡΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΙΤΥΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Σήμερα είναι η μέρα που καταρρέουν τα σχέδια που έκαναν εκείνοι που προσπαθούσαν να συρρικνώσουν την Τουρκία και να την κομματιάσουν.

Σήμερα είναι η μέρα που δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι αγωνίζονται στην Αγία Σοφία, φέρνοντας μια υπέροχη ιστορία μέχρι σήμερα και ανακοινώνουν στον κόσμο την πολιτική μας κληρονομιά.

«Εμείς» είμαστε και Οθωμανοί και Βυζαντινοί. Είμαστε οι Σελτζούκοι, είμαστε η Τουρκία.
….
Σήμερα είναι η ημέρα της αλυσίδας των μεγάλων ηγετών που συνεχίζει με τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η συνέχεια των μεγάλων κρατών εδραιώνεται με την Τουρκία.… Η Οθωμανική Αυτοκρατορία έγινε παγκόσμια δύναμη με την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης. Η Τουρκία θα κάνει το ίδιο με την Αγία Σοφία.… Η σημασία και ο συμβολισμός της Αγίας Σοφίας που ανοίγει σήμερα ως τζαμί, δεν διαφέρει από την παρουσία μας στη Μεσόγειο, το Αιγαίο, τη Συρία, το Ιράκ, τη Λιβύη και τον Περσικό Κόλπο. Συνολικά, αποτελούν τον μεγάλο μας στόχο.
….
Σήμερα είναι μια εξέγερση, μια πρόκληση κατά της κατάρρευσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η περίοδος προ-κηδεμονίας του 20ού αιώνα. Σήμερα αλλάζει αυτή η ιστορία στο πρώτο τέταρτο του 21ου αιώνα. Είναι η ανακήρυξη του τέλους της εποχής παλινδρόμησης και εποπτείας και η αρχή της νέας ανερχόμενης εποχής της Τουρκίας.


Αρχισυντάκτης Ιμπραήμ Καραγκιούλ
Yenisafak 24/07/2020


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις