Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Σφοδρή επίθεση των Ρότσιλντ σε Κ.Μητσοτάκη: «Είναι ένας ανόητος!»

Σφοδρή επίθεση των Ρότσιλντ σε Κ.Μητσοτάκη: «Είναι ένας ανόητος!»
Σφοδρή επίθεση της οικογένειας Ρότσιλντ στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για το Kassiopi Project, στην Κέρκυρα, με μέλος της οικογένειας να επιτίθεται με
σκληρούς χαρακτηρισμούς προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντάς τον «ανόητο» αφού θεωρεί πως το ξενοδοχείο που θα κατασκευαστεί στην Κέρκυρα στα πλαίσια του Kassiopi Project θα καταστρέψει την περιοχή.

Συγκεκριμένα, ο Νατ Ρότσιλντ, γιος του Λόρδου Ροτσιλντ, η οικογένεια του οποίου κατέχει εδώ και πολλά χρόνια ιδιοκτησία (έπαυλη) σε κοντινή απόσταση από την έκταση όπου δρομολογείται η επένδυση της NCH Capital στην Κέρκυρα, με αφορμή την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσημη έναρξη των εργασιών του Kassiopi Project και τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που έλαβαν χώρα την ίδια ημέρα, χαρακτήρισε «ανόητο» τον Έλληνα Πρωθυπουργό ενώ περιέγραψε ως «φιάσκο» την επένδυση στην περιοχή Ερημίτης στην Β.Α. Κέρκυρα.

Βέβαια όπως και στο Ελληνικό τα «έργα» ήταν κάποιες κατεδαφίσεις. Μάλιστα ο πρωθυπουργός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις όταν δήλωσε στα «εγκαίνια» πως «Κάποια στιγμή θα καεί το δάσος!»

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης φτάνει σήμερα στην Κέρκυρα και θα επισκεφθεί τον Εριμίτη. Ο Εριμίτης από περιβαλλοντική άποψη είναι μια απόλυτη καταστροφή, παίρνει την Κέρκυρα πίσω στη μαζική ανάπτυξη της δεκαετίας του 1970 και προσθέτει μηδέν στην τοπική οικονομία. Ο Μητσοτάκης είναι ανόητος που υπερασπίζεται αυτό το έργο», έγραψε ο Νατ Ρότσιλντ.



Greek PM Kyriakos Mitsotakis arrives in Corfu today and will visit Erimitis. Environmentally Erimitis is a total disaster, it takes Corfu back to 1970s style mass development and adds zero to the local economy. Mitsotakis is foolish to champion this project. #SaveErimitis #Corfu
Παράλληλα, δημοσιοποίησε και μια φωτογραφία από τις κινητοποιήσεις κατά της επένδυσης, κάνοντας λόγο για «χιλιάδες» κατοίκους που συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό κατά την άφιξή του στην εκδήλωση των εγκαινίων, εκδήλωση που χαρακτήρισε «ιδιωτικό πάρτι επίδειξης».

«Εξαιρετικές σκηνές από την Κέρκυρα σήμερα το απόγευμα για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στο φιάσκο ανάπτυξης του Εριμίτη. Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης έφτασε στο ιδιωτικό του πάρτι επίδειξης μόνο για να συναντηθεί με χιλιάδες ντόπιους που προσπαθούν να σώσουν αυτήν την παρθένα ακτογραμμή από την καταστροφή».



Extraordinary scenes from Corfu this evening to protest against the Erimitis development fiasco. PM Mitsotakis arrived at his ostentatious private party only to be met by thousands of locals trying to save this pristine coastline from destruction #SaveErimitis #Corfu #Mitsotakis



Η οικογένεια Ρότσιλντ που είναι ίσως η ισχυρότερη οικογένεια τραπεζιτών στον κόσμο, χωρίς κανείς να ξέρει την πραγματική της περιουσία, έχει ιστορικούς δεσμούς με την Κέρκυρα καθώς στα Βόρειο- Ανατολικά της Κέρκυρας, μεταξύ Αγίου Στεφάνου και Κερασιάς, οι Ρότσιλντ συντηρούν έπαυλη, όπου φιλοξενήθηκαν στη διάρκεια των δύο τελευταίων αιώνων διάσημες προσωπικότητες.

Φαίνεται πως μετά το φιάσκο με το Ελληνικό, άλλο ένα έργο δεν πάει όπως θα περίμενε η κυβέρνηση, η οποία δεν έχει δει κανένα από τα έργα-σφραγίδα που είχε υποσχεθεί να προχωρούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις