Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

Στα… σχοινιά ο Τσίπρας μετά τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα για Παππά και White House – Απαντήσεις και απολύσεις ζητά η ΝΔ

Τον Νίκο Παππά στα σχοινιά και τον Αλέξη Τσίπρα στο κάδρο τοποθετούν οι νέες αποκαλύψεις για την υπόγεια και σκοτεινή δράση του υπερυπουργού και Νο2 του ΣΥΡΙΖΑ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛ.


Μετά το ηχητικό της συνομιλίας του πιο στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, όπου ο πρώην υπουργός ακούγεται να μιλά για «μαγαζιά», για «κάποιους που βγάζουν πολλά λεφτά» και «έχουν ατζέντα», η κατάθεση του «κόκκινου εργολάβου» Χρήστου Καλογρίτσα, που αποκάλυψε χθες η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στριμώχνει ακόμα περισσότερο τον πολυπράγμονα και πανίσχυρο επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛ. Νίκο Παππά και θέτει ένα τεράστιο δίλημμα στον επίσης στριμωγμένο Αλέξη Τσίπρα. Να απομακρύνει τον στενό του συνεργάτη και φίλο όπως του συστήνουν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και άνθρωποι του πολύ στενού του περιβάλλοντος διακινδυνεύοντας την αντίδραση του, ή να συνεχίζει να τον καλύπτει;

«Ο τέως πρωθυπουργός έχει την ηθική υποχρέωση να τοποθετηθεί ρητά» στην υπόθεση Καλογρίτσα, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, υπογραμμίζοντας, συγχρόνως, ότι αν ο ίδιος έπαιρνε μία πολιτική πρωτοβουλία ερήμην ή εν αγνοία του νυν πρωθυπουργού, τότε «ο δρόμος θα ήταν απλώς η απόλυση». Στην ίδια συνέντευξη, ο υπουργός ξεκαθαρίζει για τη χρηματοδότηση από το Κοινοτικό Ταμείο Ανάκαμψης: «Δεν μπορούμε να έχουμε τέτοιου τύπου υποχρεώσεις που θα προσιδιάζουν σε ένα νέο μνημόνιο».

Γεραπετρίτης: Οι υβριδικές, νέου τύπου απειλές της Τουρκίας θα στραφούν εναντίον της
Συγκεκριμένα ο υπουργός Επικρατείας απάντησε πως είναι «προφανές» το γεγονός ότι «βρισκόμαστε αυτήν τη στιγμή στο μέσο μίας σειράς από αποκαλύψεις, για τις οποίες ακόμη δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι, μόνο πολιτικές εικασίες μπορούν να υπάρξουν για το ζήτημα αυτό. Διαφαίνεται ότι υπήρξε μία διασύνδεση μεταξύ πολιτικής και επιχειρηματικής τάξης», κατηγορώντας την προηγούμενη διακυβέρνηση για «διάχυτο πολιτικό νεοπλουτισμό», ενώ όπως φάνηκε -συμπλήρωσε- έγινε μα συντονισμένη επιχείρηση, ώστε «οι βραχίονες της εξουσίας να ελεγχθούν». Ενώ ανατρέχοντας στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες -κάτι που, σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας, «είναι παρεπόμενο της ίδιας της δημοκρατίας»- εκεί «επιχειρήθηκε στην πραγματικότητα μία απόλυτη χειραγώγηση, (υπήρξε) συντονισμένη προσπάθεια περιορισμού των αδειών, αρχικώς μιλούσαμε για τέσσερις άδειες, πράγμα που ήταν εντελώς αντίθετο σε κάθε ψηφιακή εξέλιξη, κόντρα στο τεχνολογικό ρεύμα». Επιπλέον, «υπήρξε ένας πλειοδοτικός διαγωνισμός της ενημέρωσης, πράγμα το οποίο είναι αντίθετο σε οποιαδήποτε λογική. Είναι σημαντικό, σωστό, για μένα, να διαλευκανθεί η υπόθεση», ανέφερε ο κ. Γεραπετρίτης.

«Νομίζω ότι η δικαιοσύνη θα ασχοληθεί με το ζήτημα και έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία, έτσι ώστε να ξεκινήσει μία έρευνα, η οποία θα καταδείξει αν έγιναν πράγματι όσα καταγγέλλονται. Υπάρχει όμως και ένα πολύ μεγάλο πολιτικό ζήτημα, κυρίως έχει να κάνει με το ότι οι θεσμοί υπολειτούργησαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διακυβέρνησης. Υπήρξε μία διάθεση χειραγώγησης των θεσμών», σημείωσε και επέμεινε: «Από τη στιγμή που υπάρχει αυτού του τύπου η αλληλεπίδραση μεταξύ κορυφαίων υπουργών και επιχειρηματιών, καλό είναι να διαλευκανθούν τα πράγματα. Ο τέως πρωθυπουργός έχει την ηθική υποχρέωση να τοποθετηθεί ρητά για το ζήτημα αυτό».
Στο ερώτημα, δε, εάν κατά την εκτίμησή του γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός όσα συνέβαιναν, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε: «Εγώ, που είμαι χωροταξικά και πολιτικά πολύ κοντά στον πρωθυπουργό, εικάζω ότι τις δικές μου ενέργειες τις γνωρίζει καθημερινά ο πρωθυπουργός. Αν συνέβαινε να αναλάβω εγώ μία πολιτική πρωτοβουλία ερήμην ή εν αγνοία του πρωθυπουργού, τότε ο δρόμος θα ήταν απλώς η απόλυση. Οπότε αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι υπάρχει ένα σοβαρότατο ηθικό ζήτημα, να τοποθετείσαι, όταν ένα πολύ κοντινό σου στέλεχος βρίσκεται εν τω μέσω μίας τέτοιου τύπου πολιτικής κρίσης. Σε κάθε περίπτωση, οφείλονται απαντήσεις απέναντι στην κοινωνία, όπως και η κοινωνία οφείλει να είναι σε δημοκρατική εγρήγορση -κι αυτό ισχύει για κάθε κυβέρνηση- έτσι ώστε οποιαδήποτε απόπειρα αλλοίωσης των θεσμών να βρίσκει σύσσωμη την κοινωνία απέναντι».
Γεωργιάδης: Να διώξει τον Παππά ο κ. Τσίπρας 
Ο μόνος λόγος για να μην κάνει μήνυση ο κ. Παππάς είναι ότι ξέρει ότι όλα αυτά είναι αλήθεια και φοβάται τα στοιχεία» εκτίμησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 για τις αποκαλύψεις από το Πρώτο ΘΕΜΑ.
Συγκεκριμένα, το νομικό ζήτημα είναι τα εικονικά τιμολόγια ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ όσο αφορά την πολιτική διάσταση της υπόθεσης, «όσον αφορά τον κ. Παππά είναι το στήσιμο του διαγωνισμού και αυτό είναι τεράστιο ζήτημα», πρόσθεσε ο ίδιος.
Γεωργιάδης: Το νομοσχέδιο για τις μικροπιστώσεις θα είναι νόμος σε περίπου 2 εβδομάδες
Για το λόγο αυτό, «ο κ. Τσίπρας πρέπει να τον διώξει. Αν ο κ. Τσίπρας δεν διώξει τον κ. Παππά, τότε γνώριζε» επισήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης, συμπληρώνοντας πως «αν ο κ. Τσίπρας δεν κάνει τίποτα», ο κλήρος πέφτει στην αριστερή πτέρυγα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αντιδράσει, αλλιώς δεν υφίσταται ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.
«Φαίνεται ότι εκεί στα πέριξ του κ. Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου ασχολούνταν πολύ περισσότερο με το πως θα ορίσουν τις σχέσεις των επιχειρηματιών με την εξουσία, παρά με τα προβλήματα του κόσμου» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, κάνοντας λόγο για «εικόνα παρακμής».
Στην κατεύθυνση αυτή, «είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα κάνει ο Τσίπρας» εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης, καθώς περιέγραψε πως «δεν πρόκειται να σηκώσει κεφάλι ο ΣΥΡΙΖΑ αν δεν ξεκαθαρίσει το κυβερνητικό του παρελθόν».
Ο υπουργός Ανάπτυξης σχολίασε ακόμη πως «ο κ. Τσίπρας είναι σε μια φάση στη ζωή του που πρέπει να πάρει αποφάσεις», καταλήγοντας, ωστόσο, ότι «εγώ πιστεύω ότι δεν θα πάρει (ς.ς. αποφάσεις ο κ. Τσίπρας), γιατί τα έκανε όλα ο ίδιος».
Το χρονικό των αποκαλύψεων και οι αντιδράσεις
Οπως αποκάλυψε χθες το «Πρώτο Θέμα», ο γνωστός και ως «κόκκινος εργολάβος», Χρήστος Καλογρίτσας, για τον οποίο ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ότι ο Νίκος Παππάς του είχε ζητήσει ένα «δώρο» 20 εκατ. ευρώ, κατέθεσε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας ότι η σύμβαση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ που είχε συνάψει με την εταιρία λιβανέζικων συμφερόντων CCC ήταν εικονική και ότι τα χρήματα δόθηκαν ως προκαταβολή στην εταιρία του Καλογρίτσα προκειμένου να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, το καλοκαίρι του 2016!
Ολα αυτά ο κ. Καλογρίτσας τα κατέθεσε την περασμένη Τετάρτη στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Ευελπίδων, όπου συζητήθηκε η αστική διαφορά της πολυεθνικής κατασκευαστικής εταιρίας CCC κατά της εταιρίας «Τοξότης», η οποία του ανήκει. Η CCC έχει προσφύγει κατά του Χρ. Καλογρίτσα απαιτώντας την πληρωμή 3 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε προκαταβολή που έλαβε η εταιρία «Τοξότης», ως υπεργολάβος, για ένα Μall που έχτιζε η CCC στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ωστόσο, η πλευρά Καλογρίτσα αρνείται το χρέος και υποστηρίζει ότι τα χρήματα τα πήρε η εταιρία «Τοξότης» «υπό το συντονισμό, την εποπτεία και καθοδήγηση του… White House». Οταν, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», ρωτήθηκαν οι δικηγόροι Καλογρίτσα τι ήταν το «White House» η απάντησή τους ήταν αποκαλυπτική: «Οταν λέμε “White House” εννοούμε το Μέγαρο Μαξίμου και τον Νίκο Παππά»!
Το «πάρτι» της χρηματοδότησης του Καλογρίτσα στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ
Οπως προκύπτει από τα δικαστικά έγγραφα που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα», η αστική διαφορά δύο κατασκευαστικών εταιριών (σ.σ.: που αμήχανα επικαλείται και ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατώντας να δώσει απαντήσεις), μιας ελληνικής (πτωχευμένης πλέον) και ενός πολυεθνικού κολοσσού, εξελίσσεται σε μέγα σκάνδαλο που πλήττει καίρια την αξιωματική αντιπολίτευση καθώς συνδέεται με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που διεξήγαγε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και «πουλούσε» στην ελληνική κοινή γνώμη ως δήθεν βήμα υπέρ της διαφάνειας. Ολοι θυμούνται ότι η διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας είχε λάβει για την Κουμουνδούρου και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα διαστάσεις προμετωπίδας στον «πόλεμο κατά της διαπλοκής», ενώ επί της ουσίας δεν ήταν τίποτε άλλο από το «όχημα» για να δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη δική του διαπλοκή, παράλληλα με τις κινήσεις προσέγγισης μεγάλων οικονομικών και εκδοτικών συμφερόντων, που είχαν ήδη ξεκινήσει πριν από το 2015 και την έλευση της παρέας του κ. Τσίπρα στην εξουσία.
Ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, ο οποίος είχε διεκδικήσει και πήρε τελικά την τηλεοπτική άδεια, αλλά πριν ο «νόμος Παππά» καταπέσει στο ΣτΕ, την έχασε επειδή δεν είχε να καταβάλει τα χρήματα που όφειλε, κατέθεσε, την περασμένη Τετάρτη 1.07.2020 μέσω των συνηγόρων του, ότι έλαβε «υπό το συντονισμό και την εποπτεία του Μαξίμου» 3 εκατ. ευρώ από λιβανέζικο κατασκευαστικό κολοσσό, ώστε να λάβει μέρος στο διαγωνισμό για τις άδειες, το 2016.
Ο εργολάβος, που είχε διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια κατά το διαγωνισμό και προοριζόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ για ισχυρός άνδρας των ΜΜΕ, αναφέρθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με την κωδική ονομασία: «White House», δηλαδή «Λευκός Οίκος» και κατονόμασε τον Νίκο Παππά ως ενορχηστρωτή της σύναψης εικονικών συμβάσεων εκατομμυρίων.
Ο Νίκος Παππάς δεν έχει αντιδράσει από χθες και είναι πασιφανές ότι εφόσον βρίσκεται για δεύτερη φορά στο στόχαστρο για το ρόλο που διαδραμάτιζε κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. και μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ, είναι πλέον σε εξαιρετικά δεινή θέση.
Ν.Δ.: Να σταματήσει να κρύβεται ο κ. Τσίπρας
Οπως ήταν αναμενόμενο, άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία σε ανακοίνωσή της χαρακτήρισε «σοκαριστικές» τις αποκαλύψεις σημειώνοντας ότι «ξεπερνούν τη λειτουργία παρακράτους από τον ΣΥΡΙΖΑ και παραπέμπουν σε πρακτικές μαφίας». «Ξέραμε για τα βοσκοτόπια. Τώρα έρχονται στο φως και ιστορίες με εικονικές συμβάσεις, πολιτικές εντολές και εκατομμύρια που αλλάζουν χέρια. Πρωταγωνιστής ξανά, όπως και στους διαλόγους με τον επιχειρηματία Σ. Μιωνή, ο πιο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς. Αυτή τη φορά το “μαγαζί” έχει άλλο όνομα και γίνεται “White House”. Αλλά ο τρόπος που λειτουργεί είναι το ίδιο σκοτεινός και ο στόχος ο ίδιος. Η δημιουργία ενός παραθεσμικού μηχανισμού, στη Δικαιοσύνη, στο κράτος, στα ΜΜΕ που θα υπηρετεί το “μαγαζί”. Υστερα και από τις σημερινές αποκαλύψεις οφείλει να δώσει εξηγήσεις ο ίδιος ο κ. Τσίπρας. Δρούσε αυτόνομα ο πιο στενός συνεργάτης του; Δρούσε σε πλήρη συνεννόηση μαζί του, όπως όλοι αντιλαμβάνονται, κι αναλαμβάνει εκείνος την ευθύνη; Ας σταματήσει να κρύβεται πίσω από λέξεις χωρίς νόημα. Απαιτούνται καθαρές απαντήσεις», καταλήγει το κυβερνών κόμμα.
Το Κίνημα Αλλαγής
Από την πλευρά του, το Κίνημα Αλλαγής ζητά άμεση διερεύνηση της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη. Σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη σημειώνει: «Δεν περιμένουμε απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ευνόητοι οι λόγοι. Περιμένουμε τις ενέργειες της Δικαιοσύνης. Δεν μπορεί να παραμείνουν αιωρούμενα τέτοια θέματα, που ρίχνουν και άλλο δηλητήριο στον δημόσιο βίο».
Αμηχανία και προσπάθεια διαστρέβλωσης από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Ο κ. Καλογρίτσας προσπαθεί να μετατρέψει σε πολιτικό θέμα μια αστική του διαφορά, ένα ακόμη ανεξόφλητο χρέος προς τρίτους, υπό τις οδηγίες του συνηγόρου του κ. Λοβέρδου, ο οποίος διώκεται για την υπόθεση Nοvartis», υποστήριξε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και κατέληξε: «Ο κ. Καλογρίτσας κόπηκε από την αδειοδότηση καναλιών από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν μπόρεσε να καταβάλει το τίμημα που προβλεπόταν. Τα λοιπά επιχειρηματικά του ζητήματα δεν τα γνωρίζουμε. Ας ερωτηθεί ο κ. Θεοδωρικάκος με τον οποίο είναι συνέταιροι», ανέφερε επί λέξει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Μία προσπάθεια να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα και να κάνει το μαύρο άσπρο, που δημιουργεί ακόμα περισσότερα ερωτήματα και δείχνει όχι μόνο τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται πλέον όχι μόνο ο κ. Παππάς αλλά και ο κ. Τσίπρας, αλλά και το ότι ακόμα και η διέξοδος διαφυγής δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και σίγουρα όχι χωρίς απώλειες.
Οι χθεσινές αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος «δένουν» στη συνείδηση της ελληνικής κοινής γνώμης σελίδες επί σελίδων ρεπορτάζ και πληροφοριών επί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ.ΕΛ., για τις οποίες η ομάδα που κυβερνούσε τη χώρα επί 4,5 χρόνια ποτέ δεν έδωσε επαρκείς απαντήσεις. Ο Χρήστος Καλογρίτσας στην πρώτη φάση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες είχε πάρει ως υπερθεματιστής τη δεύτερη άδεια που δημοπρατήθηκε. Εκείνη την εποχή η τότε αντιπολίτευση αλλά και ο Τύπος ρωτούσε «πού τα βρήκε τα λεφτά;» αφενός χωρίς να λαμβάνει απάντηση και αφετέρου αντιμετωπίζοντας την αλαζονεία και την απαξίωση των κ.κ. Τσίπρα και Παππά, που όντας ακόμα στον πρώτο καιρό της εξουσίας τους αισθάνονταν πανίσχυροι.
Το δίλημμα Τσίπρα για το «ξήλωμα» Παππά
Ολοι αντιλαμβάνονται ότι ο πάλαι ποτέ πανίχυρος και άρχων του παρασκηνίου υπερυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς είναι στα σχοινιά του ρινγκ. Παράλληλα, το ερώτημα αν και πόσα γνώριζε ο Αλέξης Τσίπρας για τη σκοτεινή δράση του στενότερού του συνεργάτη, όσο δεν απαντάται, αφοπλίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον απαξιώνει μέρα με την ημέρα ενώπιον της κοινής γνώμης, ακόμα και ενώπιον των οπαδών του. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Εθνος της Κυριακής» ο κ. Τσίπρας κάνει μία εμφανή προσπάθεια να πάρει κάποιες αποστάσεις από τον Νίκο Παππά λέγοντας ότι «δεν έμαθε να λειτουργεί ως παιδονόμος, «όλοι όμως αναγνωρίζουν και του μεταφέρουν ότι αυτό πλέον δεν είναι αρκετό».
Μετά την αποκάλυψη του ηχητικού της συνομιλίας Παππά-Μιωνή, αρκετά στελέχη ζήτησαν την παραίτηση του Νίκου Παππά τόσο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα όσο και από το κόμμα. Σταμάτησαν όταν ο κ. Παππάς έβγαλε εκείνη τη δήλωση με την οποία δήθεν έκανε αυτοκριτική. Τώρα, όλοι αυτοί θα επανέλθουν, θα πιέσουν ακόμα περισσότερο τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει την απόφαση να αποπέμψει τον στενό του συνεργάτη, λέγοντάς του ότι οι τελευταίες αποκαλύψεις βάζουν και τον ίδιο στο κάδρο και οφείλει να πάρει αποφάσεις.
Πριν αρχίσουν η παρέλαση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ και οι δημόσιες παραινέσεις, οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι ο κ. Τσίπρας οφείλει να πάρει πρωτοβουλία και να διώξει τον Νίκο Παππά από το κόμμα. Υπάρχουν βεβαίως και κάποιοι που του λένε ότι αν προχωρήσει σε μία τέτοια απόφαση, θα έχει αφενός να αντιμετωπίσει την αντίδραση του κ. Παππά, αλλά και το «ξήλωμα του πουλόβερ» του επιτελείου του. Τις τελευταίες ώρες γίνεται προσπάθεια, από κάποιους λίγους, έμπειρους, να πείσουν τον κ. Τσίπρα ότι πρέπει να ζητήσει από τον Νίκο Παππά να παραιτηθεί, αφού προηγουμένως έχει συμφωνήσει μαζί του ότι ο ίδιος θα προστατευθεί.
Ν.Δ.: «Πήγαν στο Documento τα 3 εκατ. €;»
Το ερώτημα των …τριών εκατομμυρίων ευρώ ζητά απαντήσεις. Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της καλεί τους Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Παππά και Κώστα Βαξεβάνη να απαντήσουν αν όντως πήγαν τα 3 εκατομμύρια ευρώ στην έκδοση του «Documento» και πώς έγινε ο εργαζόμενος σε μια εφημερίδα στην οποία μπήκαν τόσα εκατομμύρια να βρεθεί ιδιοκτήτης. Παράλληλα, η Ν.Δ. σημειώνει ότι η Δικαιοσύνη οφείλει να διερευνήσει τις σκοτεινές διαδρομές των εικονικών συμβάσεων, των εκατομμυρίων ευρώ και των μετοχών που άλλαζαν χέρια.
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως «ο κ. Βαξεβάνης απαντά ότι εκείνος δεν ήταν συνεταίρος αλλά ένας απλός εργαζόμενος! Ο οποίος, ω του θαύματος, κατάφερε στη συνέχεια να γίνει ιδιοκτήτης. Για όλη αυτή τη δυσώδη ιστορία οφείλουν απαντήσεις ο Α. Τσίπρας και ο Ν. Παππάς που την έστησαν και όλοι οι εργολαβικά εμπλεκόμενοι».
Σημειώνεται ότι νωρίτερα χθες ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε ζητήσει από τον Κώστα Βαξεβάνη να απαντήσει αν οι καταγγελίες του κ. Καλογρίτσα ισχύουν για να λάβει την απάντηση από τον Κ. Βαξεβάνη ότι δεν υπήρξε ποτέ συνέταιρος με τον Χ. Καλογρίτσα, αλλά ήταν «όπως και οι υπόλοιποι, εργαζόμενος».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις