Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Στη Γερμανία ο Τούρκος ΥΠΕΞ … να ψάχνει για Τουρίστες

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας και ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών συναντήθηκαν την Πέμπτη στο Βερολίνο για να συζητήσουν ορισμένα θέματα.

«Κατά τη συνάντησή μας με τον υπουργό Εσωτερικών [Horst] Seehofer, συζητήσαμε για την υγιή και ασφαλή επίσκεψη Γερμανών πολιτών στην Τουρκία», σύμφωνα με τον Mevlut Cavusoglu στο Twitter, ο οποίος είπε ότι συζήτησαν επίσης την κοινή καταπολέμηση των τρομοκρατικών οργανώσεων FETO και του PKK
Επίσης  συνομίλησαν σύμφωνα πάντα με τον Τούρκο ΥΠΕΞ ,για την παράνομη μετανάστευση ,αλλά και τις  ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον της τουρκικής κοινότητας στη Γερμανία.
Η επίσκεψη του Τούρκου διπλωμάτη στη Γερμανία είχε στην ημερήσια διάταξη μια σειρά συνομιλιών με τον υπουργό Εξωτερικών Heiko Maas και Seehofer.
Η Άγκυρα κατηγορεί  το FETO ότι βρίσκεται πίσω από μια μακροχρόνια εκστρατεία για την ανατροπή του κράτους μέσω της διείσδυσης των τουρκικών θεσμών, ιδίως του στρατού, της αστυνομίας και του δικαστικού σώματος.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις