Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Στη Λιβύη ο Τούρκος Α/ΓΕΝ ναύαρχος Όζμπαλ…Με εντολή Ακάρ

Στη Λιβύη βρίσκεται ο αρχηγός των Ναυτικών Δυνάμεων της Τουρκίας, ναύαρχος Αντνάν Όζμπαλ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο ναύαρχος, Αντνάν Όζμπαλ, συναντήθηκε με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Λιβύης, Μοχαμέντ αλ-Σαρίφ.
Στην πρωτεύουσα Τρίπολη τον Όζμπαλ, ο οποίος μετέβη στη Λιβύη χθες έπειτα από οδηγίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, υποδέχτηκαν Λίβυοι και Τούρκοι αξιωματούχοι.
Ο αρχηγός των Ναυτικών Δυνάμεων συναντήθηκε με τον αρχηγό του ΓΕΕΔ Δυνάμεων της Λιβύης στη ναυτική βάση Αμπού Σίττα.
Ο αλ-Σαρίφ πριν από την έναρξη της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη του Όζμπαλ.
Nα επισημάνουμε οτι στα ανοιχτά της Λιβύης πλέουν 7 πολεμικά της Τουρκίας που αποτελούνται απο Φρεγάτες ,Κορβέτες και ένα Πλοίο ΠΓΥ  (εφοδιασμού )

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις