Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Συνεχίζεται ο Γολγοθάς της μικρής Αλεξίας που δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα: «Λέει μόνο μπαμπά και μαμά»

Συνεχίζεται ο Γολγοθάς της μικρής Αλεξίας που δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές. Ο πατέρας του κοριτσιού, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του
Star για το κρίσιμο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε η 9χρονη και για τον αγώνα που δίνει για να σταθεί ξανά στα πόδια της.

«Έχουμε δρόμο ακόμα πολύ. Λέει μερικές λεξούλες. Μαμά και μπαμπά, δε λέει τίποτα άλλο. Δεν έχουμε φύγει ούτε δευτερόλεπτο όχι λεπτό» είπε ο πατέρας της Αλεξίας.

Το παιδί έχει αφήσει άφωνους τους γιατρούς με τη δύναμη που έχει, είναι μαχήτρια. Το αποδεικνύει κάθε φορά που μπαίνει για ένα ακόμη χειρουργείο και πάντα βγαίνει νικήτρια όπως έγινε και αυτή τη φόρα.


«Κάναμε το χειρουργείο χθες, διήρκησε πέντε ώρες. Οι γιατροί μας είπαν ότι πήγαν καλά τα πράγματα και τώρα θα δούμε πώς θα δεχθεί το μόσχευμα το κοριτσάκι μας».

Το μόσχευμα για την κρανιοπλαστική έφτασε στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η μεταμόσχευση πήγε πολύ καλά και το στοίχημα τώρα είναι να μην αντιδράσει ο οργανισμός της.

«Το παιδί έκατσε επτά μήνες στο Παίδων στην αρχή και 5,5 μήνες στη Γερμανία και τώρα είμαστε σε κέντρο αποκατάστασης και ξανά τώρα χειρουργεία και ξανά μετά κέντρο αποκατάστασης. Τον κόσμο τον ευχαριστούμε πολύ για τις προσευχές που έκανε και πάντα κάνει. Να ναι καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, στους γιατρούς μας».

Το κορίτσι νοσηλεύεται περίπου 15 μήνες. Ο γολγοθάς της ξεκίνησε ανήμερα το Πάσχα του 2019 όταν ξαφνικά, ενώ έπαιζε ανέμελη στην αυλή του σπιτού της, δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις