Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Συντριβή αεροσκάφους με 7 ( στελέχη των ένοπλων δυνάμεων της Τουρκίας ) νεκρούς στην Τουρκία (VIDEO)

Επτά στελέχη των ένοπλων δυνάμεων της Τουρκίας σκοτώθηκαν όταν αεροσκάφος συλλογής πληροφοριών, επιτήρησης και αναγνώρισης συνετρίβη
στην ανατολική επαρχία Βαν της Τουρκίας, μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, επικαλούμενο τον υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Δεν είναι διαθέσιμες περισσότερες λεπτομέρειες ακόμη.

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΗΓΗ:
Επτά στελέχη των ένοπλων δυνάμεων της Τουρκίας σκοτώθηκαν όταν αεροσκάφος συλλογής πληροφοριών, επιτήρησης και αναγνώρισης συνετρίβη στην ανατολική επαρχία Βαν της Τουρκίας, μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, επικαλούμενο τον υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

«Μας ενημέρωσαν ότι χάσαμε επτά ήρωες, δύο εκ των οποίων ήταν οι πιλότοι» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή της συντριβής του αεροπλάνου.


Turkey: 7 martyred after reconnaissance plane crash v.aa.com.tr/1912103


Bakanımız Sn. @suleymansoylu Van Gevaş'ta, insanlı keşif uçağının düştüğü bölgede incelemelerde bulunuyor



💥
Van Gevaş'ta uçağın düştüğü doğru. Uçak için arama kurtarma faaliyeti başlatıldı. Eğitim uçağı olduğu tahmin ediliyor.
0:11
10,9 χιλ. προβολές


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις