Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020

"ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..." Οι «ειδικοί» αναλαμβάνουν την υγειονομική τύχη της χώρας - Κ.Μητσοτάκης: «Κάντε ότι θέλετε»

Οι «ειδικοί» αναλαμβάνουν την υγειονομική τύχη της χώρας - Κ.Μητσοτάκης: «Κάντε ότι θέλετε»
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τηλεδιάσκεψη μεταξύ του πρωθυπουργού και και του επικεφαλής της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, Σωτήρη Τσιόδρα με
κεντρικό θέμα την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, «πέταξε το μπαλάκι» στους «ειδικούς» τονίζοντας πως εάν το κρίνουν απαραίτητο, τότε θα παρθούν, άμεσα, αυστηρότερα μέτρα.

Συμφωνήθηκε παράλληλα πως και τον Αύγουστο θα γίνονται τηλεδιασκέψεις 3 φορές την εβδομάδα με τον Σωτήρη Τσιόδρα, το Βασίλη Κικίλια, τον Νίκο Χαρδαλιά.

Διαπιστώθηκε, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ότι μεν η αύξηση των κρουσμάτων δεν έχει οδηγήσει σε σημαντική επιδείνωση των επιδημιολογικών δεικτών, αλλά τονίστηκε η ανάγκη επαγρύπνησης και αυστηρής εφαρμογής των μέτρων για την αποφυγή του συνωστισμού και για τη χρήση μάσκας.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τους χώρους διασκέδασης, όπου θα ενισχυθούν οι έλεγχοι.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο επικεφαλής της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο Κίμων Δρακόπουλος, καθηγητής Επιστήμης των Δεδομένων.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις