Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04
Ξέρετε ότι έχετε αφήσει λίγο στην τύχη της την ερωτική σας ζωή. Με τόσο καλές
αστρολογικές όψεις προς εσάς, της Αφροδίτης και του Αρη, θα δώσετε ευκαιρίες σε επανασυνδέσεις και παλιούς έρωτες.
ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05
Με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 11/7, θα βρεθείτε πάνω σε σημαντικά σταυροδρόμια αποφάσεων γύρω από τη σχέση και την εργασία σας. Είστε τα ζώδια που θα έχουν γάμους, και όχι μόνο, μέσα σε αυτό το καλοκαίρι.
ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06
Για εσάς οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, για όλα αυτά τα μικρά κατά μεγαλύτερα που θέλετε να πετύχετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα λάβετε προτάσεις και προσκλήσεις που θα σας φέρουν σε επαφή με καινούργιο κόσμο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07
Είσαστε άκρως απογοητευμένοι από όλα αυτά που βλέπετε να συντρέχουν μέσα σε σχέσεις και γάμους. Ισως από αυτά τα μονοπάτια να έχετε περάσει και εσείς!
ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08
Οι συμβουλές των φίλων σας είναι μόνο καλοπροαίρετες! Σίγουρα κάτι έχουν δει στην ερωτική σας ζωή, και με διπλωματικό τρόπο προσπαθούν να σας το υποδείξουν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09
Δεν είστε και στα πολύ καλά και ανεβασμένα σας με το ταίρι σας. Υπάρχει πολύς σκεπτικισμός, αλλά και απραξία ταυτόχρονα. Κάποιος πρέπει όμως να κάνει το πρώτο βήμα.
ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10
Η μέρα η σημερινή και η αυριανή θα είναι γεμάτες από μηνύματα και όλων των λογιών τις επικοινωνίες από φίλους και εραστές. Το διαχωρισμό κάντε τον εσείς!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11
Κάποιος σας έχει προδώσει! Κάτι περίεργο συμβαίνει στην αισθηματική σας σχέση και έχετε αποφασίσει άμεσα να την τερματίσετε. Κάντε το λοιπόν και λυτρωθείτε.
ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12
Είστε μονίμως με ένα υπερβολικό άγχος για τη σχέση και τις όποιες κινήσεις του συντρόφου σας. Αυτό είναι κάτι που σας τρώει από μέσα την ψυχή σας και θα πρέπει να το σταματήσετε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01
Η σχέση την οποία έχετε βρίσκεται σε καλό δρόμο και από αυτόν τον νέο μήνα θα φέρει και τις προτάσεις για ένα γάμο ή και την απόκτηση ενός απογόνου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02
Είστε σε μια αισθηματική επιφυλακή, καθώς βλέπετε γύρω σας έντονη κινητικότητα από το παρελθόν και όχι μόνο. Σίγουρα κάποιοι από εσάς θα σκεφτούν μια άμεση – εύκολη επανασύνδεση.
ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03
Σας έχει πέσει μεγάλο φορτίο εργασίας, και ένεκα αυτού αφήσατε στην άκρη την ερωτική και τη φιλική σας ζωή. Τουλάχιστον, λόγω αυτής της θυσίας θα έχετε προσεχώς καλύτερη οικονομική άνεση.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις