Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Απροκάλυπτα ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ οι ρώσοι ΞΑΝΑΦΤΥΝΟΥΝ Ελλάδα και Ορθοδοξία...! «Η Αγία Σοφία δεν επηρεάζει τις ρωσοτουρκικές σχέσεις»...!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΗΛΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ...!!!


''Την ελπίδα πως η Τουρκία θα λάβει υπόψη της το καθεστώς της Αγίας Σοφίας ως μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO'', εξέφρασε ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Αναφερθείς στη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, ο Ντμίτρι Πεσκόφ εκτίμησε ότι δεν θα επηρεάσει τις σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας.

''Δεν νομίζω ότι αυτό θα συμβεί. Έχουμε μια επίσημη κρατική θέση, δηλαδή ότι αυτή είναι η εσωτερική υπόθεση της Τουρκίας» δήλωσε αρχικά ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

''Εξακολουθούμε να ελπίζουμε ότι σε οποιαδήποτε απόφαση, οι Τούρκοι εταίροι μας θα λάβουν υπόψη το καθεστώς της Αγίας Σοφίας ως μνημείου Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και ότι έχει ιερή σημασία για πολλούς Χριστιανούς, για τους Ορθόδοξους στον κόσμο» πρόσθεσε ο Πεσκόφ, σε συνέντευξή του στο Avtoradio.''

''Μπορώ να πω μάλιστα πως τα εισιτήρια για την Αγία Σοφία ήταν ιδιαίτερα ακριβά. Πλέον δεν θα υπάρχουν εισιτήρια και οι είσοδοι θα είναι δωρεάν. Από αυτή τη σκοπιά οι τουρίστες μας θα βγουν κερδισμένοι.

Ο Πεσκόφ ανέφερε πως σέβεται την άποψη του Ρώσου Πατριάρχη Κυρίλλου αλλά πρόσθεσε πως η επίσημη θέση της Ρωσίας είναι διαφορετική.''


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις