Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020

video - MAΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠ'TON IO THΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Βλέποντας την εξαγγελία για μάσκες σε καταστήματα στην Αγγλία πριν 5 μέρες ήμουν βέβαιος πως η ωρα και της Ελλάδος είχε έρθει.
Ως συνήθως οι “διαταχοδόχοι” που παριστάνουν τους κυβερνήτες μας και τους ειδικούς δεν παρέκκλιναν στο ελάχιστο από ό,τι τους οριστηκε.
Εν τω μεταξύ ο πόλεμος της πληροφορίας συνεχίζεται, έχουμε συνηθίσει να κάνουν το μαύρο-άσπρο και μάλιστα να το παίζουν ότι έχουν και αυτοπεποίθηση στις ιδέες τους στην προσπάθεια να πλάσσουν όπως θέλουν τις εύπλαστες συνειδήσεις.
Τον επόμενο καιρό ιδίως σε ό,τι αφορά τα εμβόλια αναμένεται να δούμε να εφαρμόζεται κάθε είδους μέθοδος πειθούς ενώ θα διαπιστώσουμε σημερα πώς εδώ και πάνω από μια δεκαετία μας προσάρμοζαν στην ιοφοβία και στην εμβολιομανία.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις