Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020

VIDEO - Καμμένος σε Πληγέντα Πολίτη : MONO Εσύ κι ο Πορτοσάλτε τα Λέτε Αυτά

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!!!

Jul 26, 2018
Ένα απίστευτο περιστατικό που εκτυλίχθηκε με πρωταγωνιστή τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, στο Μάτι.


Την ώρα που πληγέντες πολίτες εξέφραζαν τα παράπονά τους στον υπουργό Άμυνας, μετά τις καταστροφικές φωτιές που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, ο Καμμένος «επιτέθηκε» φραστικά σε πολίτη που τόνισε ότι δεν υπήρχε καμία οργάνωση στην περιοχή ώστε να σωθεί ο κόσμος.

Ο υπουργός μας προσπαθώντας, όπως όλοι οι Έλληνες πολιτικοί συνηθίζουν, να αποποιηθεί την οποιαδήποτε ευθύνη του κράτους, έθεσε ερωτήσεις του τύπου: "εσείς έχετε άδεια;" "γιατί δεν απαιτήσατε ποτέ να ανοίξει ένας δρόμος;" "θέλω να σας δω όταν θα πάρουμε ένα μέτρο απ' το καθένα σας για ν' ανοίξουμε δρόμους· θα δώσετε ένα μέτρο από το σπίτι σας;" κ.λπ.

Ο πληγέντας πολίτης, ο οποίος κολύμπησε για ώρες στη θάλασσα μαζί με τα παιδιά του κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, προσπάθησε να εξηγήσει στον κύριο Πάνο μας ότι σε κάθε αίτημα που κατατίθεται στους τοπικούς «άρχοντες», απαντούν ότι: "Δεν υπάρχουν χρήματα λόγω κρίσης".

Τέλος, όταν του είπε ότι ούτε ο ίδιος ούτε τα παιδιά του είδαν τις Ένοπλες Δυνάμεις, τις ώρες που βρικόταν στη θάλασσα, ο Καμμένος του απάντησε: "Μόνο εσείς κι ο Πορτοσάλτε τα λέτε αυτά".
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις