Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Video - ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΥΑΛΟΥ, ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΡΙΣΤΥ ΑΛΛΕΝ

"H Αλήθεια θα σε απελευθερώσει αλλά πρώτα θα σε έχει τσαντίσει," μας λέει ένα από τα θύματα Σατανιστικής Τελετουργικής Παιδικής Κακοποίησης στην
κατάθεση της στο Διεθνές Δικαστήριο Φυσικής Δικαιοσύνης.
Πρόκειται για το σκληρότερο βίντεο με διαφορά που έχω κάνει χωρίς να περιέχει καμία σκληρή εικόνα. Για να απελευθερωθούμε όμως έχει έρθει η ώρα να μη μείνει τίποτα κρυμμένο από τα μυστικά του κόσμου μας και αυτών που τον ελέγχουν.
Αρχικά θα σου περιγράψω με ποιό τρόπο ο Έλεγχος Μυαλού συνδέεται με την Tελετουργική Kακοποίηση και τη δημιουργία στρατών από διαταραγμένους ανθρώπους που προγραμματίζονται εν αγνοία τους να διαπράττουν κάθε είδους αποστολή που φυσικά πάντα αφορά τη δύναμη και το χρήμα.
Στη συνέχεια με διακριτικό σχολιασμό από εμένα θα παρακολουθήσουμε τα σημαντικότερα μέρη της συγκλονιστικής και τρομακτικά αποκαλυπτικής κατάθεσης της Κρίστυ Άλλεν με Ελληνικούς υπότιτλους.
Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για την άγνοια. Όλο αυτό ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει ΧΤΕΣ.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις