Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020

Βρετανοί γονείς έδωσαν το όνομα «Λούσιφερ» στον γιο τους με «ελληνικό» επιχείρημα

Έστησαν καβγά στο ληξιαρχείο
Καβγά στο ληξιαρχείο έστησαν οι γονείς ενός μικρού αγοριού στην Βρετανία
προκειμένου να δώσουν στο παιδί το όνομα «Λούσιφερ».

Αιτία η άρνηση της ληξιάρχου στην περιοχή του Τσέστερφιλντ να ικανοποιήσει το αίτημά τους με το σκεπτικό ότι το παιδί θα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στο μέλλον.

«Μας είπε ότι το παιδί μας δεν θα μπορούσε ποτέ να βρει δουλειά και οι δάσκαλοί δεν θα το ήθελαν στις τάξεις τους. Προσπάθησα να της εξηγήσω ότι εμείς δεν είμαστε πιστοί και ότι Λουσιφερ στα ελληνικά σημαίνει "αυτός που φέρει το φως" αλλά δεν μας άκουγε» είπε στην Sun ο 37χρονος πατέρας του αγοριού.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις και των δύο γονέων η ληξίαρχος αποδέχθηκε το αίτημά τους.

«Ζητάμε συγγνώμη αν τους προσβάλαμε αλλά είναι δουλειά των εργαζομένων στο ληξιαρχείο να συμβουλεύουν τους γονείς καθώς πολλές φορές αγνοούν ορισμένες συνέπειες των επιλογών τους» ανέφερε σε ανακοίνωσή τους ο τοπικός δήμος.

Σύμφωνα με το CNN έξι ζευγάρια στις ΗΠΑ έχουν προσπαθήσει να δώσουν το όνομα Λούσιφερ στα παιδιά τους.

Το συγκεκριμένο όνομα έχει απαγορευτεί από το 2013 στη Νέα Ζηλανδία αλλά αντίθετα στη Σκωτία έχει δοθεί σε μια περίπτωση το 2018 ενώ στη χώρα αυτή έχει καταχωρηθεί και παιδί με το όνομα «Μεσσίας».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις