Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020

EKTAKTO: Χαμός μετά την ερώτηση-«BOMBA» του Τραμπ: Μήπως να καθυστερήσουμε τις εκλογές στις ΗΠΑ; ΛΟΓΟ ΝΟΘΕΙΑΣ...

Με μία ερώτηση ο Ντόναλντ Τραμπ έριξε τη «βόμβα» σχετικά με τις εκλογές στις ΗΠΑ.Ο Αμερικανός Πρόεδρος  σε μία στιγμή που η δημοτικότητα του διαρκώς μειώνεται τονίζει ότι η επιστολική ψήφος δεν διασφαλίζει την αξιοπιστία στις εκλογές και για αυτό τον λόγο αναρωτιέται αν θα πρέπει να αναβληθούν οι εκλογές που είναι προγραμματισμένες για τον Νοέμβριο του 2020.

«Με την επιστολή ψήφο οι εκλογές του 2020 θα είναι οι πιο ανακριβείς και ψευδείς εκλογές στην Ιστορία. Θα είναι ντροπή για τις ΗΠΑ. Να καθυστερήσουμε τις εκλογές μέχρι οι πολίτες να μπορέσουν να ψηφίσουν κανονικά και με ασφάλεια;», έγραψε χαρακτηριστικά.

With Universal Mail-In Voting (not Absentee Voting, which is good), 2020 will be the most INACCURATE & FRAUDULENT Election in history. It will be a great embarrassment to the USA. Delay the Election until people can properly, securely and safely vote???ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις