Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020

Αμερικανικό ΜΜΕ: ''Η Φ/Γ «ΛΗΜΝΟΣ» δημιούργησε μία μεγάλη τρύπα στην «Kemal Reis»''

''Mεγάλη η ζημιά στην πλευρά που βρίσκονται τα υπόστεγα των ελικοπτέρων''
Στο συμβάν μεταξύ της Φρεγάτας ''ΛΗΜΝΟΣ'' και ''Κemal Reis'' αναφέρεται ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά ΜΜΕ.Σε άρθρο της η WSJ ταπεινώνει τους Τούρκους και επιβεβαιώνει αυτό που είχε αναφέρει εξαρχής το Πενταπόσταγμα, ότι δηλαδή οι η τουρκική φρεγάτα είχε τεράστιες απώλειες.

Από την πλευρά του το Πολεμικό Ναυτικό αποφάσισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, για να μη δυναμιτίσει το κλίμα, ωστόσο η ελληνική πλευρά στην πορεία ανέδειξε ένα ακόμα στοιχείο της τουρκική προκλητικότητας με τον Νίκο Δένδια να παρουσιάζει στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών της Παρασκευής οπτικό υλικό που αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι υπάρχει λάθος χειρισμός από τον Tούρκο κυβερνήτη.

Πάντως την αρχή έκαναν οι Ρώσοι, οι οποίοι διέσυραν τους Τούρκους πριν λίγες ημέρες, όπως ανέφερε το Πενταπόσταγμα:

''Το ελληνικό ΠΝ έπληξε ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο. Ελληνική φρεγάτα, κατά τη διάρκεια νέας πρόκλησης στο Αιγαίο, έπληξε πολεμικό πλοίο της Τουρκίας. Οι Τούρκοι για άλλη μία φορά παραβίασαν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο Τούρκοι ναύτες που ήταν στο κατάστρωμα εκείνη τη στιγμή τραυματίστηκαν ελαφρά''.

Τι αναφέρει η WSJ
''Σύμφωνα με ανώτατο Ελληνα αξιωματούχο, όταν η ελληνική φρεγάτα ''ΛΗΜΝΟΣ'' προσπάθησε να μεταβεί από την μια πλευρά του τουρκικού σχηματισμού στην άλλη πλευρά, η φρεγάτα ''Kemal Reis'' αντέδρασε ''άγαρμπα''.


Η φρεγάτα ''ΛΗΜΝΟΣ'' που ναυπηγήθηκε πριν 40 χρόνια δεν υπέστη ζημιές και έλαβε μέρος την επόμενη μέρα σε κοινές περιπολίες με γαλλικά πλοία.

Η φρεγάτα ΄΄Kemal Reis΄΄, ένα από τα πλέον σύγχρονα πλοία της Τουρκίας, σύμφωνα με τον Ελληνα αξιωματούχο, ''έχει μια μεγάλη τρύπα στην δεξιά της πλευρά εκεί που βρίσκονται τα υπόστεγα των ελικοπτέρων'' και η Τουρκία θα προσπαθήσει να τις επισκευάσει στην θάλασσα για να μην αναγκαστεί να παραδεχθεί το εύρος της ζημιάς'', καταλήγει το δημοσίευμα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις