Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

ΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Ανακαλούνται ως επικίνδυνα, πάνω από 741.000 τεστ κορωνοϊού στη Βρετανία

"Η Υπηρεσία Ελέγχου Φαρμάκων και Προϊόντων Φροντίδας Υγείας έδωσε οδηγίες στη Randox για την ανάκληση όλων των διαγνωστικών συλλογών
Randox από το πλαίσιο του προγράμματος διάγνωσης και ιχνηλάτησης"

Η Randox Laboratories, μία εταιρία ιατρικής τεχνολογίας με έδρα τη Βόρεια Ιρλανδία, έχει δεχτεί οδηγίες από την αρμόδια αρχή εποπτείας στη Βρετανία, αναφορικά με την ανάκληση περισσότερων από 741.000 διαγνωστικών συλλογών για το νέο κορονοϊό, από το εθνικό πρόγραμμα διάγνωσης και ιχνηλάτησης των κρουσμάτων της πανδημίας COVID-19, (NHS Test and Trace Program) ως προληπτικό μέτρο.

Η βρετανική κυβέρνηση έδωσε στις 15 Ιουλίου, σχετικές οδηγίες στο αναφερόμενο πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται από την Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS) για τον τερματισμό της χρήσης των αναφερόμενων διαγνωστικών συλλογών, επικαλούμενη ανησυχίες ότι είναι ενδεχόμενο να μην πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια υγειονομικής ασφάλειας.

“Η Υπηρεσία Ελέγχου Φαρμάκων και Προϊόντων Φροντίδας Υγείας έδωσε οδηγίες στη Randox για την ανάκληση όλων των διαγνωστικών συλλογών Randox από το πλαίσιο του προγράμματος διάγνωσης και ιχνηλάτησης,” ανέφερε χθες σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υγείας.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις