Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

Aπίστευτο! Το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας δημοσίευσε βίντεο με το Kemal Reis να… γέρνει

Απίστευτο! Το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας έδειξε βίντεο που γέρνει το Kemal Reis για να πείσει ότι δεν… γέρνει.

Η τουρκική στρατιωτική ηγεσία θέλησε να απαντήσει σε ελληνικά δημοσιεύματα ότι μετά την σύγκρουση της φρεγάτας Λήμνος με την τουρκική φρεγάτα Kemal Reis το τουρκικό πλοίο έφυγε με πρόβλημα ευστάθειας όμως στο βίντεο που δημοσιοποίησε φαίνεται η τουρκική φρεγάτα να… γέρνει.
Μάλιστα στο σημείο που παίρνει κλίση το πλοίο δεν έχει κυματισμό ούτε κάνει κάποια μανούβρα που να το δικαιολογεί. Πάει ίσια και γέρνει. Και στο σημείο αυτό κόβεται το βίντεο των Τούρκων. Απλά αναφέρουν ότι το βίντεο είναι σημερινό.
Πάντως ακόμα και να μην έχει πάθει τίποτα το τουρκικό πλοίο, δεν δημοσιοποιείς ένα βίντεο που το πλοίο που δεν θες να παραδεχτείς ότι γέρνει αυτό για κάποιο λόγο γέρνει.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις