Κυριακή, 2 Αυγούστου 2020

ΑΦΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ... Άρχισαν τα έργα για να... μικρύνει ο «Μεγάλος Περίπατος» της Αθήνας (pics)

Μετά τις διαμαρτυρίες και το μποτιλιάρισμα που δημιούργησε, ο «Μεγάλος Περίπατος» μικραίνει κατά μία λωρίδα.


Από την πρώτη στιγμή που ο «Μεγάλος Περίπατος» στην Αθήνα τέθηκε σε λειτουργία από τον Δήμο, τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν ήταν πολλά.

Η κίνηση και το μποτιλιάρισμα που δημιούργησε σε ώρες αιχμής, η ταλαιπωρία του κοινού και οι πολλές διαμαρτυρίες, ανάγκασαν τον Κώστα Μπακογιάννη να προβεί σε αλλαγή σχεδίου.

Όπως έγινε γνωστό, μία από τις δύο λωρίδες που είχαν παραχωρηθεί σε πεζούς και ποδηλάτες στην οδό Πανεπιστημίου, θα δοθεί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προκειμένου να μην επιβαρύνουν αυτές που είναι ελεύθερες από τους πολίτες.

Στην απόφασή του, ο Δήμαρχος είχε δηλώσει: «Εν όψει της αξιολόγησης της πρώτης φάσης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εφαρμογή του «Μεγάλου Περιπάτου», προχωράμε στη διατήρηση των λωρίδων κυκλοφορίας για τα Ι.Χ. σε τρεις και στην προσθήκη μίας επιπλέον λωρίδας για τη διέλευση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, αυστηρά οριοθετημένης. Με αυτόν τον τρόπο, δίνουμε μία ακόμα λωρίδα της Πανεπιστημίου για την κυκλοφορία των οχημάτων, ώστε να έχουμε εκτίμηση των κυκλοφοριακών επιπτώσεων, και να προχωρήσουμε στις αποφάσεις για τη διαμόρφωση του τελικού έργου».

Τα έργα μάλιστα έχουν ξεκινήσει από χθες και σύντομα η Πανεπιστημίου αναμένεται να πάρει... ανάσα από τα κολλημένα στην κίνηση οχήματα.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις