Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Αστυνομικοί σέρνουν με τη βία πατέρα από το κρεβάτι της 6χρονης ετοιμοθάνατης κόρης του - Βίντεο

Οι γιατροί είχαν αποφασίσει να βγάλουν την εξάχρονη μικρούλα από τη μηχανική υποστήριξη και να την αφήσουν να πεθάνει, μιας και όπως
πίστευαν τα αναπνευστικά της προβλήματα και η σπάνια γενετική πάθησή της ήταν μη αναστρέψιμα.
Στο παρελθόν, η θεραπεία με στεροειδή φάρμακα είχε βοηθήσει στη βελτίωση της κατάσταση της μικρής Ζαϊνάμπ Αμπάσι, μα πλέον οι γιατροί δεν ήταν διατεθειμένοι να ακολουθήσουν την ίδια πρακτική. «Δεν είμαστε τώρα για να κάνουμε κύκλους γύρω-γύρω» είπαν, χαρακτηριστικά, στο τραγικό αντρόγυνο.
Ωστόσο, οι γονείς της 6χρονης, ο 59χρονος Ρασίντ Αμπάσι-εργαζόμενος στο Βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας για περισσότερα από 30 χρόνια-και η σύζυγός του Αλίγια, πρώην γιατρός,-δεν ήταν διατεθειμένοι να αφήσουν τον ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου να προχωρήσει στις προθέσεις του και να βγάλει την κόρη τους από τον αναπνευστήρα.
Δεν ήθελαν με κανέναν τρόπο να αποδεχτούν πως πρέπει να την αφήσουν να πεθάνει. Μισή ώρα πριν, τους είχε γίνει η μακάβρια ανακοίνωση και δεν σκόπευαν σε καμία περίπτωση να φύγουν από το κρεβάτι της κορούλας του.
Τότε, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου κάλεσαν την αστυνομία να τους απομακρύνει, γιατί νωρίτερα ο 59χρονος πατέρας είχε σπρώξει έναν γιατρό που δεν τον άφηνε να κάτσει στο πλευρό της 6χρονης.
Σύντομα, η αστυνομία καταφθάνει κι πως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, αστυνομικοί ζητούν από τους γονείς να απομακρυνθούν. Όταν αρνούνται, αρχίζουν να τραβούν βίαια τον πατέρα από το κρεβάτι της ετοιμοθάνατης κόρης του.
Οι γιατροί είχαν αποφασίσει να βγάλουν την εξάχρονη κόρη τους από τη μηχανική υποστήριξη και να την αφήσουν να πεθάνει
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : YOUTUBE/CHRISTIAN CONCERN
Οι γιατροί είχαν αποφασίσει να βγάλουν την εξάχρονη κόρη τους από τη μηχανική υποστήριξη και να την αφήσουν να πεθάνει
Τα ίδια έκαναν και με τη σύζυγό του και μητέρα της 6χρονης. Αυτή την τραβούν από πίσω και τη ρίχνουν στο πάτωμα του νοσοκομείου, ενώ εκείνη ουρλιάζει πως θα σκοτώσουν τον καρδιοπαθή άντρα της.
Ο 59χρονος πατέρας υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια της σύλληψης
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : YOUTUBE/CHRISTIAN CONCERN
Ο 59χρονος πατέρας υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια της σύλληψης
Σύμφωνα με το βίντεο από κάμερες ασφαλείας πάνω στους αστυνομικούς, μια γυναίκα αστυνομικός ακούγεται να φωνάζει κατά τη διάρκεια της σύλληψης του κ. Αμπάσι: «Συμπεριφέρεσαι σαν ζώο, είναι αηδιαστικό.
Παρά τις διαδοχικές εκκλήσεις του 59χρονου πατέρα, οι αστυνομικοί αρνούνται να του δώσουν τα φάρμακα που έχει στην τσέπη του. Όλη αυτή την ώρα ο κ. Αμπάσι λέει πως έχει πόνους στο στήθος.
Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, αργότερα υπέστη έμφραγμα και την επόμενη ημέρα χρειάστηκε να υποβληθεί σε επείγουσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική.
Το βίαιο περιστατικό έλαβε χώρα στις 19 Αυγούστου του 2019 και το Εθνικό Σύστημα Υγείας έκανε αίτηση στο Ανώτατο βρετανικό Δικαστήριο για να αποσυνδέσουν την 6χρονη από τα μηχανήματα υποστήριξης της ζωής.
Όμως, στις 16 Σεπτέμβρη 2019, τρεις μόλις ημέρες πριν την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, η μικρούλα πέθανε, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα, Daily Mail.
Την περασμένη Παρασκευή, οι γονείς της κέρδισαν τη δικαστική μάχη για την άρση των περιοριστικών μέτρων που τους εμπόδιζαν να δημοσιοποιήσουν τα γεγονότα κι έτσι η ιστορία του βγήκε στα ΜΜΕ.
Δείτε το βίντεο – Προσοχή βίαιες Εικόνες:

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις