Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Μπολσονάρου: Τώρα έχει... μύκητες στους πνεύμονες - BINTEO (ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ;)

Αφού πέρασε εβδομάδες στην απομόνωση καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου είπε την Πέμπτη ότι
αισθανόταν αδύναμος και ίσως να έχει "μύκητες στους πνεύμονες".


Στο πρώτο live βίντεο που ανήρτησε στο facebook αφού ανέρρωσε από τον κορονοϊό, ο Mπολσονάρου είπε: "Μόλις έκανα αιματολογική εξέταση. Ήμουν κάπως αδύναμος χθες. Βρήκαν ότι έχω μία μόλυνση. Τώρα παίρνω αντιβιοτικά. Μάλλον είναι οι είκοσι μέρες που πέρασα μέσα στο σπίτι, κολλήσαμε άλλα πράγματα. Έπιασα μύκητες, "μούχλα" στους πνεύμονες. Αυτό πρέπει να είναι".

Ο Μπολσονάρου βρέθηκε θετικός στις 7 Ιουλίου στον κορονοϊό ενώ στις 25 Ιουλίου ανακοίνωσε μέσω twitter ότι βγήκε αρνητικό το τεστ. Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο της προεδρίας, θετική στον κορονοϊό βγήκε η σύζυγος του Μπολσονάρου, Μισέλ.

Πάντως, ο Μπολσονάρου δεν δίστασε να συμμετέχει σε συγκέντρωση όπου έσφιξε τα χέρια πολλών υποστηρικτών του σε επίσκεψή στη νότια επαρχία Ρίο Γκράντε ντο Σουλ.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις