Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

“Δεν είδα, δεν ξέρω” λένε κυβερνητικοί “κύκλοι” για την ελληνοτουρκική συνάντηση που ανακοίνωσε ο Ακάρ!

“Δεν είδα”, “δεν ξέρω”, “δεν έχουμε υπ΄ όψιν τη δήλωση”. Αυτές είναι οι απαντήσεις που δίδονται από ‘κύκλους” του ΥΠΕΘΑ και του ΥΠΕΞ, σχετικά με τη δήλωση του Τούρκου
υπουργού Άμυνας Χ.Ακάρ, ο οποίος μας ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει ελληνοτουρκική συνάντηση στην Άγκυρα!
Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα πρέπει να παρακολουθούμε τις δηλώσεις Τούρκων υπουργών και αξιωματούχων για τα ελληνοτουρκικά, γιατί η ελληνική κυβέρνηση, το ΥΠΕΘΑ και το ΥΠΕΞ έχουν επιλέξει την απόλυτη σιγή και απ΄ ότι φαίνεται και τη μυστική διπλωματία.
Το χειρότερο είναι ότι οι δηλώσεις που κάνουν οι Τούρκοι επιβεβαιώνονται και η κυβέρνηση αδυνατεί φαίνεται να κατανοήσει ότι η Ελλάδα ήδη δίνει την εντύπωση ότι μετατρέπεται σε “δορυφόρο” της Τουρκίας. Αν δεν το καταλαβαίνουν , τότε υπάρχει όντως σοβαρότατο πρόβλημα.
Τι θα ΄ναι αυτή η συνάντηση που ανακοίνωσε ο Ακάρ; Θα συναντηθούν στρατιωτικές αντιπροσωπείες για να συζητήσουν τι; Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης; Οι ανακοινώσεις Ακάρ έγιναν από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, μετά από επιθεώρηση μονάδων του τουρκικού στρατού. Ο Ακάρ είπε ότι “περιμένουμε τους Έλληνες για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα μας”.
Στην Αθήνα πάλι όπου συνεδρίασε το υπουργικό συμβούλιο δεν ειπώθηκε λέξη για τα ελληνοτουρκικά ,ούτε υπήρξε καν η σκέψη να “μετατραπεί” του υπουργικό σε ΚΥΣΕΑ, όπως πολλές φορές έχει γίνει στο παρελθόν.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις