Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Νέο συγκλονιστικό βίντεο - "Σας παρακαλώ, μην με πυροβολήσετε"

Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο από τις κάμερες εξοπλισμού των αστυνομικών, το οποίο δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, αποτυπώνει τις στιγμές της σύλληψης
του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ. Το βίντεο, διάρκειας 8 λεπτών, που δημοσιεύεται από την Daily Mail είναι από τις κάμερες σώματος του πρώην αστυνομικού Τόμας Λέιν, μόλις φτάνει με τους συναδέλφους του στο κατάστημα, στη Μινεάπολη, μετά την καταγγελία ότι ο Φλόιντ φέρεται να προσπάθησε να πληρώσει με πλαστό χαρτονόμισμα. Στο βίντεο, ο Φλόιντ κάποια στιγμή ακούγεται να παρακαλεί τους αστυνομικούς να μην τον πυροβολήσουν γιατί τον έχουν πυροβολήσει στο παρελθόν, ενώ όταν οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον αναγκάσουν να μπει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, τους λέει ότι έχει κλειστοφοβία. Η γυναίκα που τον συνόδευε τους κάνει νοήματα προσπαθώντας να τους δώσει να καταλάβουν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο εκείνοι τον βγάζουν έξω και τον συλλαμβάνουν. Ο Φλόιντ ακούγεται να φωνάζει τη μητέρα η η οποία είχε πεθάνει πρόσφατα, ενώ ακολουθούν οι σοκαριστικές σκηνές που όλοι γνωρίζουμε και τον δείχνουν να αφήνει την τελευταία του πνοή κάτω από το πόδι του αστυνομικού Ντέρεκ Σόβιν.

"Δεν μπορώ να αναπνεύσω, θα με σκοτώσουν, πείτε στα παιδιά μου ότι τα αγαπώ. Θα πεθάνω", ακούγεται να λέει...

Ακολουθεί ολόκληρο το βίντεο από τη Daily Mail. Προσοχή σκληρές εικόνες


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις