Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

EKTAKTO... ΩΡΑ 00:15 Νέα ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ του ORUC REIS προς την Κρήτη...!!! ΚΟΚΚΙΝΟ Δεκαπενταύγουστο ετοιμάζουν οι τούρκοι...!!!

ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΟΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...


Μαζί με τα συνοδευτικά του "Αταμάν" και "Τζεκινς Χαν", λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Δεκαπενταύγουστου το τουρκικό ORUC REIS έκανε ακόμη μια αναστροφή προς την οριοθετημένη γραμμή της τμηματικής ΑΟΖ Ελλάδος Αιγύπτου...

Φαίνεται ότι το ORUC REIS δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο και η δεύτερη αναστροφή του εντός της ημέρας, δεν έχει να κάνει με έρευνες, αλλά με τον τρόπο που αντιμετωπίζει συνολικά η τουρκία την εξέλιξη των πραγμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο.

Δυο φορές έφτασε στο σημείο "ΜΗΔΕΝ" και τις δυό φορές έκανε αναστροφή και αποχώρησε, μόνο που τώρα η αναστροφή επιστροφής του του ήταν πολύ από την πρώτη. Το παρακολουθούμε -αν δεν κλείσει και πάλι τον πομπό εντοπισμού του και σας κρατάμε ενήμερους...

ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις