Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

Έκτακτο: Κινητικότητα στο Τουρκικό Ναυτικό με μετακίνηση μονάδων στο Αιγαίο

Λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις του Ερντογάν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του γράφοντος η κατάσταση τη παρούσα χρονική στιγμή διαμορφώνεται ως εξής:


Τουλάχιστον τρεις τουρκικές ναυτικές μονάδες εξήλθαν αυτή την ώρα από τα Στενά με κατεύθυνση νότια ενώ τουρκική κορβέτα που ανήκε στη δύναμη της SNMG2 αποσπάστηκε και επίσης κινείται με νότια πορεία.

Συνεπώς υπάρχει μια αρχική κινητικότητα η οποία παρακολουθείται διαρκώς από το ΠΝ και αξιολογείται αναλόγως. Το βέβαιο είναι πως μετά τις δηλώσεις του Ερντογάν θα υπάρξει αυξημένη τουρκική στρατιωτική δραστηριότητα όπως αυτή που αναφέρθηκε παραπάνω.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις