Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Η ισχύς του ελληνικού χτυπήματος και ο ρόλος της Γαλλίας

Ο κορονοϊός δεν είναι πλέον τόσο θανάσιμος. Ισως τα εμβόλια να είναι αχρείαστα όταν φθάσουν στις χώρες της Ε.Ε.

Την ώρα που ο Ερντογάν θα απελαύνει τον Μανώλη Κωστίδη μια και θα έχει ξεσπάσει ο πόλεμος εμείς θα κυνηγάμε φαντάσματα στα μυκονιάτικα πάρτυ.
Aπό τον Ian Ford
Kάπως έτσι εξελίσσονται τα πράγματα και ας μην εθελοτυφλούμε. Καθημερινά ο Τούρκος πρόεδρος φέρνει όλο και πιο κοντά τον πόλεμο.
Οι Τραμπ, Πούτιν και Μέρκελ είναι ανοιχτά με το μέρος του. Πραγματικοί μας σύμμαχοι η Γαλλία και το Ισραήλ. Ακόμη και η ταχύτητα με την οποία επιδιορθώθηκε η βλάβη που προκάλεσε στη τουρκική φρεγάτα ο γενναίος κυβερνήτης της ΛΗΜΝΟΣ δείχνει την αποφασιστικότητα του Τούρκου να πατήσει το κόκκινο κουμπί.
Σχεδόν πριν το πατήσει οι ελληνικές δυνάμεις πρέπει να έχουν προκαλέσει ένα καίριο χτύπημα στη Τουρκία. Ένα τέτοιο χτύπημα που θα διδάσκεται για τους επόμενους αιώνες στις σχολές πολέμου του κόσμου.
Η Ελλάδα σε συνεργασία με την Κύπρο και τη Γαλλία (με τις μυστικές της υπηρεσίες) και σε ειδικό ρόλο το Ισραήλ πρέπει να καταφέρει ένα τέτοιο χτύπημα που θα σοκάρει τη κοινή γνώμη στη Τουρκία αλλά και τους συμμάχους του Τούρκου προέδρου με πρώτο και καλύτερο τον Πούτιν ο οποίος καθαρίζει ένα μετά τον άλλο τους εντός της χώρας  αντιπάλους του.
Μάλιστα το στρατιωτικό χτύπημα στη Τουρκία θα πρέπει να είναι τόσο αιφνιδιαστικό και από σημείο που δεν θα το περιμένουν οι Τούρκοι. Ή από διαφορετικά σημεία.
Καλούμε τη κυβέρνηση της χώρας να πάψει να μετατρέπεται σε διώκτη φαντασμάτων όσο αφορά τον Covid-19 παρασυρμένη από τους επιδημιολόγους της συμφοράς και να ασχοληθεί με τον πραγματικό εχθρό ο οποίος απειλεί την εθνική μας επιβίωση.
Στο κάτω κάτω ακόμη κι εάν υπάρχει δεύτερο κύμα όπως το αποκαλούν οι ειδικοί αυτή τη φορά δείχνει να μην είναι τόσο θανάσιμο όπως το πρώτο. Είναι πολύ πιθανό όταν η Ευρώπη αγοράσει τα εμβόλια αυτά να είναι αχρείαστα.
Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα αντιμετωπίζει μία πραγματική εθνική απειλή και αυτή δεν είναι ο Covid-19.
Στο μεταξύ στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένας απολογισμός για τις μάχες που έχασαν ήδη οι Τούρκοι από τον Μάρτιο έως σήμερα>
1. Έβρος. Η Ελλάδα αντιμετώπισε τις ορδές προσφύγων και μεταναστών που πήγαν να εισβάλουν στην Ελλάδα κατόπιν εντολής του καθεστώτος Ερντογάν.
2. Στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελλόριζου στις 21 Ιουλίου 2020. Οι Τούρκοι έβγαλαν μαζικά τον τουρκικό στόλο από το ναύσταθμο του Ακσάζ αλλά βρήκαν μπροστά τους το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό που του έκοψε το δρόμο προς την ανατολική Μεσόγειο.
3. Σφοδρό χτύπημα της φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ στο «καμάρι του τουρκικού στόλου» την KEMAL REIS. Το τουρκικό πολεμικό πλοίο επιχείρησε να αποκόψει την ελληνική φρεγάτα από την παρακολούθηση του ερευνητικού Oruc Reis. Ο κυβερνήτης του ΛΗΜΝΟΣ κράτησε σταθερή πορεία, χτύπησε στα… πλευρά το KEMAL REIS και το έστειλε για επισκευή στο ναύσταθμο.
4. Εντοπισμός τουρκικού υποβρυχίου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Εύβοιας. Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού εντόπισε τον εισβολέα και αυτό που ακολούθησε για τον Τούρκο κυβερνήτη ήταν… εφιάλτης!
5. Συντριπτικές και καθημερινές ήττες στον αέρα από την Πολεμική Αεροπορία. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα οι Τούρκοι, οι οποίοι επιχειρούν ακόμα και άνανδρες μαζικές παραβιάσεις στο Αρχιπέλαγος. Οι Έλληνες χειριστές τους βάζουν στο στόχαστρο και τους κυνηγούν μέχρι τα τουρκικά παράλια. Σε μία περίπτωση μάλιστα, οι τρομοκρατημένοι Τούρκοι πιλότοι από το ανελέητο κυνηγητό των Ελλήνων, εξαπέλυσαν flares προς τους Έλληνες χειριστές, πρακτική προφανώς παράνομη.
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις