Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Εξώδικο κατοίκων στον Δήμαρχο Αθηναίων τον οποίο κατηγορούν για ισλαμοποίηση της πόλης

Εξώδικη διαμαρτυρία προς τον Κώστα Μπακογιάννη απέστειλαν κάτοικοι του Βοτανικού, κατηγορώντας τον ουσιαστικά για «ισλαμοποίηση» της περιοχής
τους και συγκεκριμένα της οδού Πολυκάρπου, όπου επεκτείνεται το hotspot για μετανάστες/πρόσφυγες, δίπλα στην υφιστάμενη δομή των αιτούντων άσυλο στον Ελαιώνα, με σχεδόν 2.000 άτομα να διαμένουν εκεί.
«Ολοκληρώνετε ότι ο προκάτοχός σας κατέστρεψε ώστε να εδραιωθεί προ των πυλών της πόλεως των Αθηνών μια ισλαμική πόλη βοηθώντας ταυτοχρόνως κι εσείς στην κατάλυση της Συνθήκης της Λωζάνης», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη διαμαρτυρία, η οποία απευθύνεται στον κ.Μπακογιάννη.
Και συνεχίζει σημειώνοντας, μεταξύ άλλων: «Ονειρεύεστε μάλιστα αυτήν την πόλη με ένα ισλαμικό τέμενος που είναι κτισμένο πάνω σε αρχαιολογικό θησαυρό, εντός αρχαιολογικής περιοχής, ένα παράνομο οικοδόμημα, χωρίς διανοιγμένους ολόγυρα δρόμους, χωρίς αντίστοιχη υψομετρική μελέτη και επί της ανύπαρκτης, δήθεν οδού Ασυρμάτου, εντός κοινόχρηστου χώρου πρασίνου, ανάμεσα στις εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού. Κι έτσι, διαλύετε την πολιτιστική μας συνέχεια και συνοχή!».
Αναλυτικά όλη η ανακοίνωση για τους λόγους του εξώδικου:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις