Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Φιλιππινέζος θα έβαζε φωτιά στο Πεδίον του Άρεως - Εντοπίστηκαν οκτώ εμπρηστικοί μηχανισμοί

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ότι η ανομία και η καταστροφή του περιβάλλοντος ανήκουν στο
παρελθόν - Ο Φιλιππινέζος συνελήφθη - Φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα
Συνελήφθη Φιλιππινέζος για τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών στο Πεδίον του Άρεως. Την αντιμετώπιση του περισταστικού παραβατικότητας ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μέσω της ιστοσελίδας του στο Facebook.

Όπως έγραψε, συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης εντοπίστηκαν οκτώ εμπρηστικοί μηχανισμοί μέσα στο Πεδίο του Άρεως. «Η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα», έγραψε ο κ. Πατούλης.

«Ο ένοχος ή οι ένοχοι θα εντοπιστούν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά! Η ανομία και η καταστροφή του περιβάλλοντος ανήκουν στο παρελθόν!» συνέχισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Δευτέρας, περί τις 16:30, κάτοικοι στο Πεδίο του Άρεως παρατήρησαν έναν αλλοδαπό να κινείται ύποπτα και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Στη συνέχεια ο Φιλιππινέζος συνελήφθη για τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις