Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

ΤΩΡΑ... H Φρικαρισμένη TOYPKIA ανάβει το φυτίλι στην Ελληνική ΑΟΖ...!!! Ετοιμάζεται να αποπλεύσει το Oruc Reis...!!!

Στην «γραμμή» του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, για τη συμφωνία Ελλάδας - Αιγύπτου για την οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ των δύο χωρών
, κινούνται έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος στην Τουρκία. Η πλειοψηφία των τουρκικών ΜΜΕ αναπαραγάγει την γραπτή ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, στην οποία είναι εμφανής τόσο η αμηχανία όσο και η οργή της Άγκυρας για τις εξελίξεις.

Ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα, μ’ ελάχιστες εξαιρέσεις, απουσιάζουν «πύρινα» δημοσιεύματα και άρθρα κατά Ελλάδας και Αιγύπτου για τη συμφωνία.

Αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του καθηγητή Πολιτικών Επιστημών και αναλυτή Δρ Κουρσάντ Ζολού, σ’ άρθρο του στο haberturk.com με τίτλο : «Συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου, τι θα συμβεί τώρα;», ο οποίος αναφέρει πως η νέα κατάσταση που διαμορφώνεται με την ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από την Τουρκία, εκτιμώντας πως: «Το πλοίο Oruc Reis, το οποίο έχει αποφασιστεί να περιμένει ένα μήνα, πιθανότατα θα κινηθεί σήμερα αύριο».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις