Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020

Η Ινδονησία ενδιαφέρεται για την τελευταία φρεγάτα F-122 του Γερμανικού Ναυτικού

Μέσω του Υπουργείου Άμυνας, η Ινδονησία εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτηση της τελευταίας φρεγάτας τύπου F-122 (κλάσης «Bremen»),
η οποία αναμένεται να αποσυρθεί το 2021. Το ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη φρεγάτα πηγάζει από το πρόγραμμα IRF (Interim Readiness Frigate), ενδιάμεσης λύσης, μέχρι τη ναυπήγηση νέων πλοίων. Πρόκειται για το πλοίο F-214 «Lubeck», το οποίο εντάχθηκε σε υπηρεσία το 1990. Έχει εκτόπισμα 3.680 τόνους και απαιτεί πλήρωμα 222 ατόμων. Ο εξοπλισμός της αποτελείται από ένα (1) πυροβόλο των 76 χιλιοστών και ένα (1) των 27 χιλιοστών, 16 αντιαεροπορικά βλήματα RIM-7 Sea Sparrow, δύο (2) συστήματα CIWS τύπου RAM, οκτώ (8) βλήματα κατά πλοίων RGM-84 Harpoon και τέσσερις (4) τορπιλοσωλήνες για τορπίλες των 324 χιλιοστών.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις