Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Κι άλλο παράνομο πάρτι σε βίλα της Μυκόνου με είσοδο 300 ευρώ

Διοργανωτής ήταν ένας Γάλλος. Καλούσε κόσμο μέσω εφαρμογής, την οποία όμως εκτός από τους υποψήφιους πελάτες, είδαν και οι
αστυνομικοί στη Μύκονο.

Όπως μετέδωσε το newsit.gr ο Γάλλος, “ψάρευε” πελάτες που έπρεπε να πληρώσουν 300 ευρώ το άτομο, για να εξασφαλίσουν είσοδο στο πάρτι. Με αυτά τα χρήματα, ο διοργανωτής παρείχε στους πελάτες φαγητό, ποτό αλλά και διαμονή για τη βραδιά του πάρτι.

Θυμίζουμε ότι αυτά τα πριβέ πάρτι είναι αρκετά διαδεδομένα το φετινό καλοκαίρι στη Μύκονο, ως απάντηση στους περιορισμούς που ισχύουν λόγω κορονοϊού στο νησί των ανέμων αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. Την τελευταία περίοδο οι έλεγχοι έχουν ενταθεί και η αστυνομία έχει καταφέρει να περιορίσει δραστικά το φαινόμενο.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις