Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Κορωνοϊός: Η συγκλονιστική περιγραφή των συμπτωμάτων από τον ποδοσφαιριστή του Πανναυπλιακού

Αν μπορούσα να πάω το χρόνο πίσω και να μη το έκανα δε θα το έκανα λέει ο Γιώργος Γεωργιάδης, που βρέθηκε θετικός στον ιό και βρίσκεται πλέον σε καραντίνα


Συγκλονίζει ο ποδοσφαιριστής του Πανναυπλιακού Γιώργος Γεωργιάδης, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με όσα γράφει δημοσιοποιώντας από μόνος του ότι βρέθηκε θετικός στον ιό και βρίσκεται πλέον σε καραντίνα.

Ο Γεωργιάδης είναι ο δεύτερος από την ομάδα που δημοσιοποιεί ότι είναι θετικός, μετά τον Πρόεδρο Ευάγγελο Ταχτσίδη. Εντωμεταξύ από τις επαφές που ιχνηλατούνται βρέθηκε θετική και μια γυναίκα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης με εμπειρίες από Superleague, που προέρχεται από τον ΠΑΟΚ και τον Πανσερραϊκό και πλέον αγωνίζεται με τον Πανναυπλιακό γράφει για την περιπέτειά του:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την κατάσταση της υγείας μου μετά από ένα θετικό κρούσμα στην ομάδα αναγκαστήκαμε όλοι να κάνουμε τεστ κορωνοϊού. Δυστυχώς βγήκαν 3 θετικά κρούσματα. Το ένα από αυτά ήμουν εγώ!! Τα συμπτώματα που είχα ήταν αδυναμία, κάψιμο στο λαιμό, πυρετό κ έναν σπαστικό συνεχόμενο πονοκέφαλο...
Υ.Γ Μέχρι να κάνω το τεστ ήμουν μια χαρά, όπως κ 2-3 συνάδελφοι μου, μετά το τεστ ξαφνικά βγάλαμε όλοι συμπτώματα!
Υ.Γ 2 αν μπορούσα να πάω το χρόνο πίσω και να μη το έκανα δε θα το έκανα!
Υ.Γ 3 Πλέον εμπιστοσύνη πουθενά.
Υ.Γ 4 η θεραπεία η γνωστή! 14 ημέρες κλεισμένος χωρίς να βγεις από το σπίτι!! (χειρότερο δεν μπορείς να κάνεις)»
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.