Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Νέα πρόκληση Τσελίκ: Η στρατικοποίηση του Καστελλόριζου είναι πειρατεία

Την ώρα που χρεώνουν στη χώρα μας την κλιμάκωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο, ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,
Ομέρ Τσελίκ με νέες του δηλώσεις σχολιάζει ότι η στρατικοποίηση του Καστελλόριζου αποτελεί πειρατεία.


"Το ελληνικό νησί, Καστελλόριζο, είναι μια νέα πρωτοβουλία πειρατείας. Είναι ανόητο να στρέφεις τα όπλα προς τις ακτές της Τουρκίας. Το αποτέλεσμα σε αυτά τα βήματα θα είναι εξαιρετικά σκληρό" έγραψε σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter. "Η προσπάθεια της Ελλάδας να οπλίσει το νησί είναι ένα νέο παράδειγμα πειρατείας. Λαμβάνοντας αυτά τα παράνομα βήματα, η Ελλάδα έχει γίνει εκπρόσωπος των πειρατικών πολιτικών στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο" πρόσθεσε.

"Αντί να επιλύει προβλήματα μέσω της διπλωματίας και βάσει του νόμου, είναι η Ελλάδα που οργανώνει σαμποτάζ της διπλωματίας με πειρατικές συμφωνίες. Η συνέπεια αυτών των βημάτων της Ελλάδας θα είναι σοβαρή αποτυχία" σημειώνει σε άλλη ανάρτηση. "Η Ελλάδα θέλει η Τουρκία να λύσει τα προβλήματα μέσω του νόμου και να είναι ο πιο αξιόπιστος συνομιλητής. Εάν προτιμάτε να ασκείστε με τη Γαλλία αντί να μιλάτε με την Τουρκία, θα δείτε πως ήταν λάθος. Η Ελλάδα θα μάθει ότι έχουμε μια ισχυρή απάντηση σε κάθε της βήμα" κατέληξε.



ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις