Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Ώρες αγωνίας για τη Μαίρη Χρονοπούλου - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Η σπουδαία ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου εισήχθη εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται στο καρδιολογικό τμήμα από τη Δευτέρα.


Σύμφωνα με ανθρώπους που είναι κοντά στη δημοφιλή ηθοποιό το οξυγόνο της ήταν πολύ χαμηλό και είχε πρόβλημα στον πνεύμονα, δεν αισθανόταν καθόλου καλά και έτσι κάλεσαν ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει βελτίωση και όλοι ελπίζουν να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι της στην Παιανία.

Η Μαίρη Χρονοπούλου τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, κυρίως κινητικά τα οποία την έχουν καθηλώσει στο κρεβάτι.

Πηγή πληροφοριών: ON time


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις