Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Οριστικό: Τα 2 νέα, δραστικά μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση την Κυριακή

Οι αριθμοί και οι δείκτες δείχνουν ξεκάθαρα αυτό που έχει καταλάβει και ο τελευταίος πολίτης της χώρας. Η κατάσταση πλέον γίνεται όλο και πιο δύσκολη και το πράγμα έχει αρχίσει να βγαίνει εκτός ελέγχου.


Η κυβέρνηση σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα που εισηγείται μέτρα, ετοιμάζεται να κάνει 2 ακόμα δραστικές παρεμβάσεις, προκειμένου να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται.

Υπήρχε μάλιστα η σκέψη να ανακοινωθούν άμεσα τα δυο μέτρα προκειμένου να τεθούν σε εφαρμογή στη μεγάλη έξοδο του Δεκαπενταύγουστου, όμως τελικά αποφασίστηκε να ξεκινήσει η εφαρμογή τους από τη Δευτέρα.

Ποια θα είναι αυτά; 2 μέτρα που είχαν ακουστεί καθώς επρόκειτο για εισηγήσεις των επιστημόνων εδώ και καιρό.

Το πρώτο αφορά στη γενίκευση της χρήσης μάσκας παντού. Πλέον θα είναι υποχρεωτική η χρήση της τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Αν δηλαδή βγεις από το σπίτι, όπου και αν πας, ό,τι και αν κάνεις, θα πρέπει να φοράς τη μάσκα σου.

Το δεύτερο και πιο σκληρό έχει να κάνει με τον αριθμό των ατόμων που θα βρίσκονται μαζί έξω. Η απόφαση έχει να κάνει με τον περιορισμό των ανθρώπων που μπορεί να είναι μαζί σε έναν ανοιχτό χώρο. Δηλαδή ένα ανώτατο όριο για μια παρέα. Υπάρχει σκέψη το όριο αυτό να είναι 6 άτομα, όμως ο αριθμός δεν έχει κλειδώσει ακόμα.

Πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον τόσο η ανακοίνωσή των μέτρων από την πλευρά της κυβέρνησης, όσο και οι αντιδράσεις που θα προκαλέσουν…


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις