Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020

Oruc Reis: Τα τέσσερα «αόρατα» ελληνικά υποβρύχια που έχουν κάνει τους Τούρκους να χάσουν τον ύπνο τους

Oruc Reis: Εκτός από την επιφάνεια της Ανατολικής Μεσογείου ένας…
ακήρυχτος πόλεμος μαίνεται και κάτω από την επιφάνεια, όπου τα ελληνικά υποβρύχια έχουν πάρει τον αέρα των Τούρκων για τα καλά.

Δύο ελληνικά υποβρύχια της κλάσης του Παπανικολή έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των Τούρκων, αφού προσπαθούν να τα βρουν (σ.σ. δουν) εδώ και μία εβδομάδα, όμως είναι άφαντα για τα ραντάρ τους.

Μάλιστα Ρώσοι λένε πως ένα από αυτά έκοψε και τα καλώδια ερευνών του Oruc Reis.

Στο κομμάτι των υποβρυχίων η Ελλάδα είναι πολύ μπροστά από τους Τούρκους, αφού διαθέτει τέσσερα υποβρύχια (ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, ΠΙΠΙΝΟΣ, ΜΑΤΡΩΖΟΣ, ΚΑΤΣΩΝΗΣ) στελθ, αόρατα δηλαδή για τον εχθρό, την ώρα που η Τουρκία ΔΕΝ έχει κανένα.

Ακόμα θυμούνται η Τούρκοι την τρομάρα που πήραν όταν θέλησαν να το… παίξουν μάγκες και να στείλουν υποβρύχιο στις ακτές της Αττικής όμως βρέθηκε να το κυνηγούν τα ελικόπτερα του στρατού όλη τη νύχτα και τελικά να το αναγκάζουν να γυρίσει σε διεθνή ύδατα και από εκεί στην Τουρκία.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις