Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Σήκωσε το γάντι: Η αιχμηρή απάντηση του Χίου στον Νίκο Χατζηνικολάου - Βγάζει ηχητικό στη φόρα ο Στέφανος Χίος…

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση του Στέφανου Χίου στην ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου ο οποίος τον χαρακτήρισε «τεράστιο αλήτη».

Συγκεκριμένα, σε σχόλιο αναγνώστη του enikos.gr σχετικά με τη δολοφονική απόπειρα κατά του Χίου, στο οποίο του ευχόταν «περαστικά», ο Χατζηνικολάου έδωσε την εξής απάντηση: «Περαστικά του, αλλά πρόκειται για τεράστιο αλήτη! Η απαράδεκτη επίθεση εναντίον του δεν τον ‘αθωώνει’ για τις αθλιότητες που έχει διαπράξει…».
Ο διάλογος συνεχίστηκε κάπως έτσι:
Σήκωσε το γάντι: Η αιχμηρή απάντηση του Χίου στον Νίκο Χατζηνικολάου
Μερικές ώρες αργότερα, ο Χίος μέσα από το «Μακελειό» έδωσε τη δική του… λιτή απάντηση στα πυρά του συναδέλφου του.
«Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΕΚΑΛΗ CLUB ΤΟΥΪΤΑΡΕΙ! ‘Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΛΗΤΗΣ’! Νιώθουμε απεριόριστη συμπάθεια για το θυμό του δημοσιογράφου και εκδότη Νίκου Χατζηνικολάου. Θα συμβουλεύαμε κάποιον να του δώσει κανένα πιεσόμετρο να μετρήσει την πίεσή του καθώς η δικιά μας – δόξα το Θεό – είναι μια χαρά. Πρέπει η Πίνα Κολάντα που πίνει ο κ. Νίκος εκεί στο Ekali Club να έχει κάτι μέσα για να έχει τόσα νεύρα».
Και όπως φαίνεται… θα υπάρξει συνέχεια.

Βγάζει ηχητικό στη φόρα ο Στέφανος Χίος…

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της παρολίγον δολοφονίας του Στέφανου Χίου είναι καταιγιστικές. Εκτός από το υλικό που έχουν στην κατοχή τους οι αρχές (φωτογραφίες και βίντεο του δράστη την ώρα της επίθεσης) υπάρχει και κάτι ακόμα που αλλάζει τα δεδομένα.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα του Στέφανου Χίου (Μακελειό) ο γνωστός δημοσιογράφος θα δώσει στις αρχές, αλλά και στη δημοσιότητα ηχητικό που ίσως ρίξει φως στην υπόθεση. Πρόκειται για ηχητικό ντοκουμέντο από μια συνάντηση που έκανε μια μέρα πριν την επίθεση.
Γίνεται αναφορά για συνάντηση με γνωστό δικηγόρο και για προσπάθεια του τελευταίου να τον πείσει (με το αζημίωτο) να σταματήσει να γράφει για τον πελάτη του. Στο συγκεκριμένο ραντεβού ο Χίος πήγε καλωδιωμένος προκειμένου να καταγράψει τα πάντα. 
Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι εντός των επόμενων ωρών θα δοθεί στη δημοσιότητα το επίμαχο ηχητικό για να βγάλει ο κόσμος τα συμπεράσματά του. Αναμένουμε τη συνέχεια με ενδιαφέρον…
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις