Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ - Στελέχη της Μυστικής Υπηρεσίας τραυμάτισαν οπλισμένο «ύποπτο» - διακόπηκε η συνέντευξη Τύπου του Τραμπ

Διακόπηκε για λίγο η συνέντευξη Τύπου που είχε αρχίσει να παραχωρεί στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ
Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κατέβηκε εσπευσμένα από το βήμα του και αποχώρησε φρουρούμενος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το CNN, ο Λευκός Οίκος τέθηκε για κάποια ώρα σε lockdown.

Από τον χώρο όπου δινόταν η συνέντευξη απομακρύνθηκαν επίσης άλλα στελέχη της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν.

Ο Τραμπ εξήγησε λίγη ώρα αργότερα ότι πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας πυροβόλησαν και τραυμάτισαν ένα «ύποπτο» πρόσωπο στο «εξωτερικό του Λευκού Οίκου», του κτιρίου της αμερικανικής προεδρίας.

Ο μεγιστάνας των ακινήτων πρόσθεσε ότι εξ όσων αντιλαμβάνεται, ο «ύποπτος» αυτός ήταν οπλισμένος.

Συναγερμός στον Λευκό Οίκο, διακόπηκε η συνέντευξη Τύπου του Τραμπ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις