Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Συνεχίζει την προκλητική προπαγάνδα η Τουρκία - Νέο ΒΙΝΤΕΟ μέσα από το Ορούτς Ρέις

Η τουρκική προπαγάνδα για το Ορούτς Ρέις συνεχίζεται με τον υπουργό Ενέργειας της Τουρκίας να δίνει στη δημοσιότητα νέες εικόνες μέσα από το
τουρκικό ερευνητικό σκάφος. Ο Φατίχ Ντονμέζ δημοσίευσε πριν από λίγο βίντεο γράφοντας:

“Βήμα βήμα στη Μεσόγειο. Το Oruc Reis "σκανάρει" τις θάλασσές μας. Μέχρι τις 23 Αυγούστου, συνολικά 1.750 χιλιόμετρα σεισμικών καλωδίων θα ποντιστούν στη Μεσόγειο για δισδιάστατη σεισμική έρευνα. Είθε η πορεία σου να είναι ανοιχτή και η ενέργειά σου να είναι υψηλή”.

Στο βίντεο που έχει υποστεί επεξεργασία ακούγεται επιβλητική μουσική αλλά και δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο.

Adım adım Akdeniz.
🇹🇷
Oruç Reis denizlerimizin röntgenini çekiyor.
🚢
🔎
23 Ağustos’a kadar toplam 1.750 kilometre 2 boyutlu sismik araştırma için streamer(sismik kablo) Akdeniz’e indi. Yolunuz açık, enerjiniz yüksek olsun.
🇹🇷

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις