Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Τ.ΟΛ.ΜΑ.: Ένα νέο πολιτικό κίνημα, από τον Καβαλιώτη Αθανάσιο Κολυβά – Η ιδρυτική του διακήρυξη

Ένα νέο πολιτικό κίνημα, με την επωνυμία Τ.ΟΛ.ΜΑ. (= Τώρα ΌΛοι ΜΑζί), ιδρύθηκε επίσημα πριν από λίγες ημέρες. Επικεφαλής του είναι ο γνωστός
Καβαλιώτης δημοσιογράφος Αθανάσιος Κολυβάς, ενώ η ιδρυτική του διακήρυξη αναφέρει τα εξής:

Η οικονομική καταστροφή , η μετατροπή της Ελλάδας σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών καθώς  και  η πρωτοφανής εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας στο όνομα της κερδοφορίας των Τραπεζιτών των Πολυεθνικών και των εγχώριων συνεργατών τους είναι πλέον ξεκάθαρα εμφανής σε όλους τους Έλληνες.

Ήρθε η ώρα οι Έλληνες να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους, μακριά από ξένα κέντρα αποφάσεων που πάντα ήταν υπέρ ξένων συμφερόντων μετατρέποντας το Ελληνικό Κράτος σε παρία των Διεθνών Εξελίξεων και τον Ελληνικό Λαό παράδειγμα προς αποφυγή, ήρθε η ώρα οι Έλληνες να ενωθούν για ακόμη μια φορά μπροστά στον κίνδυνο του αφανισμού ξεχνώντας όλα όσα μας χωρίζουν και κρατώντας τις βασικές αρχές του Ελληνισμού που μέσα από αυτές το Έθνος μας επιβιώνει χιλιάδες χρόνια ως φάρος πολιτισμού και ευημερίας.

Οι κίνδυνοι και τα προβλήματα όσο και αν φαίνονται βουνό είναι μηδαμινά μπροστά στον ενωμένο Ελληνικό Λαό, μπροστά στο Ανεξάρτητο Έθνος Κράτος των Ελλήνων.

Πώς όμως είναι δυνατόν να αλλάξουν όλα όταν παραμένουν σε θέσεις ευθύνης και εξουσίας όλοι αυτοί που μας έφεραν σε αυτή την Εθνική συμφορά;

Η Πατρίδα μας βρίσκεται σήμερα σε μια αποφασιστική καμπή και για αυτό θα πρέπει να προχωρήσουμε με θάρρος και τόλμη στην τιμωρία των ενόχων και την ουσιαστική αλλαγή για να έρθει η Κάθαρση και η Αποκατάσταση.

Για την προστασία  του Έθνους, για να ανοίξει ο δρόμος στην δημιουργία του πραγματικού Έθνους Κράτους των Ελλήνων στο οποίο κυρίαρχος θα είναι ο Ελληνικός Λαός που για όλα θα αποφασίζουν αποκλειστικά και μόνο οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είναι απαραίτητη η ένωση όλων των Ελλήνων , για τους παραπάνω λόγους προχωράμε σήμερα σε μια πολιτική πράξη, την διακήρυξη των βασικών αρχών και στόχων ενός νέου πολιτικού Κινήματος, του Τώρα Όλοι Μαζί.

Μόνο μέσα από την ενεργό συμμετοχή των πολιτών θα εξασφαλιστεί η αναγκαία για την Πατρίδα μας αλλαγή, οι πολίτες πρέπει να συμμετάσχουν ενεργά στην νομοθετική εξουσία, ήρθε η ώρα να περάσουμε από την παθητική στάση στην ενεργή συμμετοχή για όλα τα βασικά ζητήματα που διαμορφώνουν το παρόν και το μέλλον μας.

Η ρίζα της συμφοράς κρύβεται  στις ιδεοληψίες του παρελθόντος όπως το ανήκουμε στην Δύση, η Ελλάδα ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες όπως και η Δύση ανήκει στον Ελληνικό τρόπο σκέψης και όχι το αντίστροφο, η Ελλάδα δεν ανήκει στην Ευρώπη αλλά η Ευρώπη είναι ένα μικρό κομμάτι της Ελληνικής ιστορίας και έτσι θα πρέπει να την βλέπουμε .

Δεν είναι δυνατόν η Εξωτερική πολιτική της Ελλάδας να άγεται και να φέρεται σύμφωνα με τα συμφέροντα της Ε.Ε των Τραπεζιτών και των Πολυεθνικών, ήρθε η ώρα να δούμε την ευημερία των ανθρώπων και όχι των αριθμών, κανένα νόμισμα δεν είναι πάνω από την ανθρώπινη ζωή και τα θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Η καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας, η αποδόμηση της αγροτικής παραγωγής κτλ. έγιναν με εντολές της Ε.Ε και με πιστή τήρηση τους από τα εγχώρια όργανα της, είναι λοιπόν μονόδρομος η αποδέσμευση από το Ευρώ και την Ε.Ε καθώς και η τιμωρία όσων έβλαψαν τον Ελληνικό Λαό με τις αποφάσεις τους, χωρίς αυτό ποτέ δεν θα είμαστε κυρίαρχοι του εαυτού μας και αυτό είναι απαραίτητο για την ευημερία και την ανάπτυξη του Ελληνικού Λαού, είναι πρωταρχικό για την δημιουργία του Έθνους Κράτους των Ελλήνων.

Όλοι μας  έχουμε προδοθεί από κομματικούς σχηματισμούς του παρελθόντος  που στήριζαν που στηρίζονταν στην πελατειακή σχέση ανάμεσα σε προέδρους, βουλευτές, κομματάρχες και ψηφοφόρους , στο τέλος έχαναν κάθε σχέση με τις αρχές και το πρόγραμμα τους, αυτό αλλάζει τώρα ξεχνώντας ότι μας χώριζε και κρατώντας το όραμα του Ελληνικού Έθνους Κράτους.

Είναι πλέον απαίτηση όλων για πολιτική αρχών  που θα την διακρίνει η ελεύθερη και δημοκρατική βούληση της βάσης και η οποία δεσμεύει απόλυτα την ηγεσία.

Με την σημερινή μας διακήρυξη ξεκινάμε την αλλαγή όλων μας, χωρίς εγώ αλλά πάντα με το εμείς, η αλληλεγγύη και η στήριξη όλων των Ελλήνων εντός και εκτός Ελλάδας είναι ο βασικός σκοπός μας καθώς οι δυσκολίες που έρχονται πρέπει να μας βρουν ενωμένους και δυνατούς.



Το Τώρα Όλοι Μαζί ( Τ.ΟΛ.ΜΑ) είναι πολιτικό Κίνημα που αγωνίζεται για τους ακόλουθους στόχους : ΈΘΝΟΣ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ε.Ε, ΣΕΙΣΆΧΘΕΙΑ, ΑΠΈΛΑΣΗ ΠΑΡΑΝΌΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΚΑΤΆΛΛΗΛΩΝ ΣΥΝΘΗΚΏΝ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΌ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ,ΙΣΟΝΟΜΊΑ,ΆΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ.

Οι βασικές αρχές και στόχοι συνοψίζονται επιγραμματικά  στα παρακάτω :

Δημιουργία του  Έθνους Κράτος των Ελλήνων με αποκλειστικό σκοπό την ευημερία και την ανάπτυξη του Έθνους των Ελλήνων Πολιτών, προτεραιότητα στην λειτουργία του Κράτους έχουν οι Έλληνες πολίτες και το μέλλον των επόμενων γενιών.
Άμεση απέλαση όλων των παρανόμων μεταναστών και παρανόμως νομιμοποιηθέντων με παράλληλη τιμωρία όσων συμμετείχαν σε αυτές τις διαδικασίες, με σεβασμό στον Διεθνές Δίκαιο και στο Σύνταγμα της Ελλάδος, κανείς δεν θα δικαιούται αίτηση ασυλίας αν δεν τηρεί την προβλεπόμενη από τους νόμους διαδικασία που είναι επίσημο αίτημα πριν εισέλθει στην Ελληνική Επικράτεια ακολουθώντας τις νόμιμες οδούς .
Τα δημοψηφίσματα, η συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών και όλων των πολιτών σε κάθε σημαντική απόφαση  είναι απαραίτητα για την δημοκρατική λειτουργία, οι αποφάσεις που θα προκύπτουν είναι δεσμευτικές για την εκάστοτε εξουσία, άμεση Δημοκρατία.
Άμεση δημιουργία Συνταγματικού Δικαστηρίου.
Καταγγελία και κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών. 
Λογιστικό έλεγχο και τιμωρία όσων διασπάθισαν δημόσιο χρήμα.
Δωρεάν πρόσβαση στην Δικαιοσύνη όλων των Ελλήνων.
Σύνδεση  του βασικού μισθού ανειδικεύτου  εργάτη με τους μισθούς όλων, ο μισθός των Βουλευτών δεν θα μπορεί να υπερβαίνει τον βασικό μισθό του ανειδίκευτου εργάτη κατά τέσσερεις  φορές, το αντίστοιχο θα ισχύει  για όλους τους αιρετούς και τους κρατικούς λειτουργούς με όριο το επτά φορές ο βασικός μισθός του ανειδίκευτου εργάτη.
Καμία ασυλία δεν θα ισχύει για όσους βλάπτουν ή έβλαψαν τον Ελληνικό Λαό.
Δωρεάν υγεία για όλους τους Έλληνες και μετατροπή της Ελλάδας σε κέντρο ιατρικού τουρισμού.
Δωρεάν Παιδεία με αλλαγή του τρόπου εκπαίδευσης που θα προάγει τα ιδανικά του Ελληνισμού και θα έχει σκοπό στην δημιουργία σκεπτόμενων  πολιτών, η σωματική άσκηση θα είναι σημαντικό κομμάτι του εκπαιδευτικού συστήματος .
Η αγροτική παραγωγή με την αποχώρηση από τους κανόνες της Ε.Ε  και του Ευρώ θα δημιουργήσει νέες προοπτικές , το Ελληνικό Έθνος Κράτος δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην βιολογική παραγωγή και στην ανάπτυξη του ζωικού κεφαλαίου καθώς και στήριξη της αλιευτικής δραστηριότητας θα δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας και διατροφική επάρκεια σε διάστημα 6 μηνών .
Στην οικονομία άμεση κατάργηση του ΦΠΑ, σταθερό φορολογικό πλαίσιο για 10 χρόνια και φορολογία 1% για όσους Έλληνες του Εξωτερικού επενδύσουν στην Ελλάδα με τον όρο οι εργαζόμενοι να αμείβονται τουλάχιστον με πάνω από 50% πάνω από τον βασικό μισθό ανειδίκευτου εργάτη. Φορολόγηση εισαγωγών από όσες Χώρες δεν θα υπάρχει αντίστοιχη συμφωνία .
Ηλεκτρικό ρεύμα και νερό δωρεάν για όλους τους Έλληνες βάση των αναγκών κάθε οικογενείας από εκεί και πέρα η χρέωση θα γίνεται λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση των πολιτών.
Όσες Ελληνίδες γίνονται μητέρες αποκτούν άμεσα δικαίωμα Εθνικής σύνταξης με προσαύξηση 10% για το δεύτερο  τέκνο και 15% για τα επόμενα με ηλικιακό όριο τα 50 έτη, μέχρι τότε θα υπάρχει επιδοματική πολιτική για κάθε τέκνο ανάλογα με τις δυνατότητες του Κράτους που σίγουρα όμως θα πρέπει να εξασφαλίζει την αξιοπρεπή διαβίωση τους.
Όσες επιχειρήσεις απασχολούν αλλοδαπούς θα πληρώνουν 15% επιπλέον της μισθοδοσίας τους για την κάλυψη των αναγκών των Ελλήνων ανέργων, οι ποινές για απασχόληση παρανόμων μεταναστών θα ξεκινούν με πρόστιμο τον ετήσιο τζίρο της επιχείρησης και θα φτάνουν στο οριστικό κλείσιμο τους.
Διαχωρισμός όλων των εξουσιών και ανεξάρτητη λειτουργία τους, όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό για τον Λαό.
Τώρα Όλοι Μαζί – Τ.ΟΛ.ΜΑ
Tolmame2020@yahoo.com
https://www.facebook.com/groups/298284504681089/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις