Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Θεσσαλονίκη: 36χρονος “ρήμαζε” εκκλησίες και συνελήφθη

Ενας 36χρονος άνδρας “ρήμαζε” εκκλησίες στη Θεσσαλονίκη και τελικά συνελήφθη.

Πιο συγκεκριμένα, τελειωμό δεν η λίστα των κλοπιμαίων ενός 36χρονου ομογενούς από το Καζακστάν, ο οποίος αποδείχθηκε μετά τη σύλληψή του στη Θεσσαλονίκη ότι είχε ιδιαίτερη προτίμηση στα σκεύη των ιερών ναών

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Αστυνομία: “Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά έπειτα από την επ’ αυτοφώρω σύλληψη 36χρονου ομογενή, ο οποίος αφαίρεσε Ιερά Σκεύη από Ιερό Ναό στην περιοχή του Λαγκαδά (σχετ. το από 28-06-2020 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας) οδήγησε στην εξιχνίαση ακόμη δύο αντίστοιχων περιπτώσεων κλοπών.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε, ο 36χρονος τον Μάιο και Ιούνιο του τρέχοντος έτους, αφαίρεσε από δύο Ιερούς Ναούς στις περιοχές της Νεάπολης και 40 Εκκλησιών, διάφορα Ιερά Σκεύη (ασημένια ποτήρια, καντήλα, αρτοφόριο κ.ά.)”.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις